Augustin Viziru, în patima jocurilor de noroc. Vezi cât pierde într-o noapte!

De: Mioara Tronaru / 15.11.2013, 09:44

Augustin Viziru, în patima jocurilor de noroc. Vezi cât pierde într-o noapte!
Augustin Viziru şi-a început cariera de actor în urmă cu opt ani, când a fost distribuit în telenovela „Lacrimi de iubire”, de la postul tv ACASĂ.


Augustin Viziru a fost un jucător de poker împătimit, a pierdut multe nopţi şi mulţi bani în cazinouri. Spunea că a scăpat de această patimă, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Un martor a povestit pentru Click! că actorul încă mai pierde bani din cauza pokerului. Cel mai recent, a rămas într-o seară fără 2.000 de euro.

„Fratele lui Lucian Viziru vine destul de des la cazinou, ca să joace poker. Aproape săptămânal e acolo şi, de fiecare dată, intră în joc cu sume importante de bani. Uneori câştigă, dar de cele mai multe ori pierde. Ştiu că recent a pierdut 2.000 de euro la un joc. Se vedea pe faţa lui că era foarte nervos. La ruletă nu joacă, singura slăbiciune e pokerul”.
Pus în faţa acestor declaraţii, actorul a recunoscut că a revenit la pasiunea care l-a stors de bani şi de care a tot încercat să se lase. „De şase ani nu mai joc împotriva cazinoului, ci doar cu oameni. Intru în joc cu 500 de lei sau 2.000 de lei şi uneori câştig 20.000 sau 30.000 de lei”, a recunoscut Augustin Viziru, despre patima sa.