Avanpremiera la Olimpiada

Apropo.ro / 01.08.2008, 10:47
Avanpremiera la Olimpiada
Un post de televiziune sud-coreean a facut publice imagini de la o repetitie a ceremoniei de deschidere a jocurilor Olimpice de la Beijing.

Ceremonia de deschidere a jocurilor Olimpice de la Beijing, pregatita de aproximativ 3 ani si la care participa 10.000 de persoane, nu mai este secreta. Un post de televiziune sud-coreean a facut publice imagini de la o repetitie si acestea au fost preluate de mai multe site-uri.

Spectacolul de aproximativ 50 de minute va face parte din ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, care va dura trei ore si va include si defilarea delegatiilor tarilor participante si sosirea tortei olimpice.

Un responsabil al Comitetului de Organizare a JO si-a exprimat regretul in legatura cu difuzarea imaginilor de la repetitie. "Suntem dezamagiti, dar aceste fragmente nu pot forma o imagine de ansamblu a ceremoniei", a spus Sun Weide.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

19.000 de euro, un bilet la ceremonia de deschidere a JO

19.000 de euro, un bilet la ceremonia de deschidere a JO

Un suporter a platit suma record de 19.000 de euro pentru achizitionarea unui bilet la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, China, informeaza Media…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza