Aventura începe cu ”Jack şi Uriaşii”, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

De: Mioara Tronaru / 22.07.2013, 12:37
Aventura începe cu ”Jack şi Uriaşii”, acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD
Inspirat de povestea clasică Jack şi vrejul de fasole, reputatul regizor Brian Singer a realizat spectaculoasa aventură Jack şi Uriaşii, un film disponibil pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD în toate magazinele partenere Pro Video, începând cu 22 iulie.

Pe lângă spectacol şi bună dispoziţie, până pe 31 august, toţi cei care vor achiziţiona filmul pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY sau DVD şi vor înscrie codul unic de pe flyer-ul din interiorul carcasei pe site-ul http://www.provideo.ro/jack vor avea sansă de a câştiga unul dintre cele 10 vouchere pentru 4 persoane la parcul Aventura Comana.

Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră.

Cu acces neîgrădit pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle şi plănuiesc să cucerească întreagă omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor.

Actorii Nicholas Hoult, Ewan McGregor şi Stanley Tucci aduc la viaţă personaje cu totul surprinzătoare, care au de îndeplinit o misiune pe cât de periculoasă pe atât de amuzantă, la mari altitudini, în lumea fioroşilor uriaşi.

Ediţiile pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD conţin, în exclusivitate, o serie de elemente bonus interactive şi amuzante: Învaţă să devii ucigaş neînfricat de uriaşi, Nicholas Hoult este ghidul tău de-a lungul momentelor esenţiale din film, Scene căzute la montaj şi Galerie cu gafe.

Un produs marca Warner Bros. Pictures, distribuit de către Pro Video, filmul Jack şi Uriaşii poate fi achiziţionat din marile centrele comerciale şi magazinele de specialitate, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 139.90 lei, 79.90 lei, respectiv 51.90 lei.