Banel Nicolita a nimerit poarta si a calificat Steaua in UCL

Apropo.ro / 27.08.2008, 23:01
Banel Nicolita a nimerit poarta si a calificat  Steaua in UCL
Steaua a reusit a treia calificare consecutiva in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a invins formatia Galatasaray.

Steaua a reusit a treia calificare consecutiva in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, cu scorul de 1-0, formatia Galatasaray Intanbul, cu care incheiase la egalitate, scor 2-2, partida disputata in tur.

In prima repriza, echipa din Ghencea a preferat sa se apere, asteptand sa ii surprinda pe turci pe contraatac.

A doua parte a jocului a debutat perfect pentru Steaua, care in minutul 57 a reusit sa marcheze singurul gol al partidei prin Banel Nicolita, care a primit o pasa in adancime de la Toja, si l-a invins fara emotii pe Aykut.

La reluare s-a putut observa ca Banel a plecat din pozitie de offsaid, dar asistentul a lasat fanionul jos, spre bucuria celor 28.000 de spectatori care au incurajat Steaua din primul pana in ultimul minut al jocului.

Finalul partidei a gasit o formatie a Stelei sigura, care s-a aparat exact si a contraatacat periculos, doar nesansa si graba ros-albastrilor facand ca scorul sa ramana 1-0.

Steaua: 1. Zapata – 18. P. Marin, 6. Radoi, 3. Goian. 15. Nesu – 8. Ov. Petre, 20. Lovin – 16. Nicolita, 10. Dayro Moreno, 14. Toja – 11. Arthuro.
Antrenor: Marius Lacatus.

Galatasaray: 1. Aykut – 6. Linderoth, 5. Meira, 76. Servet, 22. Hakan Balta – 66. Arda, 14. M. Topal, 18. Ayhan, 19. Kewell – 10. Lincoln, 20. Nonda.
Antrenor: Michael Skibbe.

Trimite aici un mesaj de felicitare jucatorilor Stelei

Ce echipe vrei sa intalneasca Steaua in grupele Ligii Campionilor?

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Moti joaca dupa cum ii canta Mircea Rednic

Moti joaca dupa cum ii canta Mircea Rednic

Cristi Borcea a declarat ca soarta transferului lui Cosmin Moti la formatia italiana Lazio Roma depinde de Mircea Rednic. Tehnicianul este cel care va decide daca se …

Tatarusanu ii sufla in ceafa lui Zapata

Tatarusanu ii sufla in ceafa lui Zapata

Conducerea Stelei incearca sa realizeze pe ultima suta de metri transferul lui Ciprian Tatarusanu, fiind nemultumiti de forma slaba aratata de Zapata in acest debut de se…

Borcea i-a dat un ultimatum lui Rednic

Borcea i-a dat un ultimatum lui Rednic

Cristi Borcea continua sa puna presiune pe tehnicianul lui Dinamo, care este obligat de conducerea alb-rosilor sa cucereasca titlul de campioana in Liga I. Presedintele …

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Balci de balci!
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: balci arges tv tigani distractie mici bere
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto