Bănică și Lavinia, împreună la Brașov!

Apropo.ro / 21.09.2013, 15:00
Bănică și Lavinia, împreună la Brașov!
Banică junior și Lavinia au fost surprinși în Piața Sfatului din Brașov, ținându-se de mână și grăbindu-se să intre într-un restaurant pentru a lua masa.

Pentru că nu voiau să fie filmați, cei doi i-au rugat pe chelneri să facă un paravan pentru ei, să se așeze în fața ferestrelor.

La ieșire, Lavinia Parva și Ștefan Bănică au fost la fel de grăbiți.

Ei au încercat să scape de paparazzi ieșind pe la subsol. „Nu am de ce să vorbesc cu presa. E viața mea particulară”, a declarat cântărețul.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieții mele particulare. Pentru a liniști «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relații cu Lavinia Pârva și nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber și e dreptul fiecăruia dintre noi să-și trăiască viața așa cum consideră, fără a simți nevoia de a da explicații. Este alegerea mea și sper să o respectați. Multumesc!”, a declarat Ștefan Bănică Jr. 

La începutul acestui an, Ștefan Bănică Jr. și soția lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică, au anunțat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat șapte ani. Cei doi au împreună o fetiță, Ana Violeta.