Bar Refaeli îţi ghiceşte viitorul!

De: Cătălina Matei / 27.06.2013, 11:38
Bar Refaeli îţi ghiceşte viitorul!
O damă de inimă roşie la drum de seară cu un juvete de pică... Modelul de origine israeliană nu şi-a schimbat meseria, ci a pozat în rol de ţigancă sexy pentru cea mai recentă colecţie de lenjerie intimă lansată de firma Passionata.

În vârstă de 28 de ani, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio şi-a etalat formele perfecte într-un decor inspirat parcă din filmul ”Şatra”: cărţi de tarot, un ghioc, o căruţă ţigănească, eşarfe colorate şi lănţişoare aurii. Mai lipsesc blestemele şi focul vrăjitoarelor!

Noile ipostaze sunt pe placul fanilor care, zilele trecute, au fost puşi pe jar cu o altă fotografie inedită. Bar a apărut goală, într-un portbagaj.

În imaginea cu pricina, blondina, care zâmbeşte cu subînţeles din portbagajul unei maşini, pare să fie goală puşca, dar încălţată cu tenişi şi, sfioasă din fire, se acoperă pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale cu o pungă uriaşă de hârtie pe care este trecut cu litere de şchioapă Louboutin, numele renumitei companii care produce pantofi. Deocamdată nu se ştie dacă fotografia face parte dintr-o campanie de promovare a încălţărilor Louboutin sau a fost făcută, aşa, de amorul artei.