Barcelona l-a transferat pe inlocuitorul lui Ronaldinho

Apropo.ro / 16.07.2008, 15:26
Barcelona l-a transferat pe inlocuitorul lui Ronaldinho
Dupa ce Ronaldinho a plecat de la Barcelona, clubul catalan a reusit sa il achizitioneze pe Alexander Hleb, de la Arsenal Londra.

Dupa ce Ronaldinho a parasit Barcelona pentru AC Milan, clubul catalan s-a miscat repede pe piata transferurilor si a reusit sa il achizitioneze pe Alexander Hleb, de la Arsenal Londra.

Mijlocasul bielorus a efectuat vizita medicala si urmeaza sa semneze in cursul zilei de joi contractul cu echipa lui Josep Guardiola, informeaza site-ul oficial al echipei blaugrana.

Conform presei iberice, catalanii au platit pentru transferul bielorusului aproximativ 15 milioane de euro, Hleb urmand a deveni al cincilea jucator achizitionat in aceasta vara de FC Barcelona.

La formatia catalana au ajuns pana in prezent pe fundasii Martin Caceres, Gerard Pique, Daniel Alves si mijlocasul Seydou Keita.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Victor Becali ii cauta echipa lui Lobont

Victor Becali ii cauta echipa lui Lobont

Chiar daca in urma cu cateva zile Lobont spunea ca va ramane in continuare la Dinamo pentru a face performanta, Victor Becali a declarat ca discuta cu reprezentantii unor…

Gigi Becali l-a facut de ras pe Goian in fata colegilor (VIDEO)

Gigi Becali l-a facut de ras pe Goian in fata colegilor (VIDEO)

Inainte de meciul dintre Steaua si Besiktas, Gigi Becali i-a vizitat pe jucatorii sai pentru a-i motiva pentru partida care urma, dar in momentul in care in care l-a …

Olaroiu il refuza pe prietenul Gigi

Olaroiu il refuza pe prietenul Gigi

Chiar daca finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ca in cazul in care Lacatus va pleca de la Steaua il va aduce ca antrenor pe Cosmin Olaroiu, cel din urma…

Ganea a sarit la gatul lui Uhrin

Ganea a sarit la gatul lui Uhrin

Ionel Ganea l-a atacat pe antrenorul sau de la Poli timisoara, Dusan Uhrin jr, dupa ce acesta a spus ca nu mai are nevoie de serviviile atacantului si l-a pus pe lista de…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Jenna Jameson in ultimul film
Supravietuieste distrugand bilele rosii Cuvinte cheie: Jenna Jameson – Zombie Striptease
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza