Bat clopotele de nuntă pentru actriţa Olivia Wilde?

Apropo.ro / 02.12.2014, 15:32
Bat clopotele de nuntă pentru actriţa Olivia Wilde?
Presa de peste ocean pândeşte momentul în care actriţa Olivia Wilde se va căsători cu Jason Sudeikis. Asta dacă nu a făcut-o deja, în secret.

Celebrităţile de la Hollywood oficializează căsătoriile în secret, marea lor majoritate. Sătule de haitele de paparazzi, artiştii preferă să nu mai dea publicităţii detalii despre viaţa lor persoanlă, în special despre nuntă.

Acesta este şi cazul actriţei Olivia Wilde, care a devenit pentru prima dată mamă în luna aprilie a acestui an, la vârsta de 30 de ani. Vedeta a dat naştere unui băieţel, pe nume Otis.

Olivia si Jason

Olivia şi Jason, 38 de ani, sunt împreună din anul 2011, iar presa se tot întreabă de ce sunt încă logodiţi şi nu căsătoriţi. Acesta răspunde că sunt ca şi căsătoriţi, dar fără acte. Nu au stabilit data nunţii, dar îşi doresc să facă şi acest pas. În prezent sunt extrem de fericiţi împreună, mai ales de când familia lor s-a mărit cu micuţul Otis.

Chiar şi dacă par că nu se ascund, nimic nu ne va mai mira dacă presa va anunţa că s-au căsătorit în secret. Numai aşa pot avea intimitate la unul dintre evenimentele importante din viaţa unui cuplu.