Becali despre Mutu: „E un nenorocit”

Apropo.ro / 01.09.2008, 12:30
Becali despre Mutu:
Finantatorul Stelei i-a urat jucatorului Fiorentinei sa-si rupa mana la meciul cu Steaua.

Gigi Becali a continuat sa il jigneasca pe Adrian Mutu, care ii datoreaza ii datoreaza o importanta suma de bani finantatorului Stelei.

Latifundiarul din Pipera i-a urat lui Mutu sa-si rupa mana la meciul cu Steaua si a precizat ca pana ce "Briliantul" nu isi va achita datoria fata de el, va avea parte numai de ghinioane.

"Ii urez lui Mutu sa stea o luna jumate pe bara, iar la meciul cu Steaua sa-si rupa cealalta mana pentru ca sa fiu sigur ca nu va juca. Nu vreau nici sa raceasca, nici nimic, vreau doar sa-si rupa mana. I-am zis si lui ca nu am nicio treaba cu parintii lui, eu nu merg la ei cu amenintari, ci doar voiam sa le spun ce a facut fiul lor. Fiindca m-a luat la misto, ii urez sa-si rupa si cotul. Dupa ce o sa trimita banii, atunci o sa vedeti ca ii va merge mai bine. E prea nenorocit", a declarat Becali la Sport.ro.

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Semedo schimba echipa, dar Liga Campionilor ramane

Semedo schimba echipa, dar Liga Campionilor ramane

Gigi Becali a declarat ca a incheiat negocierile cu Antonio Semedo, fostul atacant al lui CFR Cluj, care a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea din Ghencea…

Marea Unire de la Urziceni face istorie

Marea Unire de la Urziceni face istorie

Echipa lui Dan Petrescu continua sa conduca in clasamentul Ligii I, in fata favoritelor la titlu Steaua, Dinamo sau Rapid. Iata rezultate inregistrate in partidele dispu…

Pardo a tras Rapidul pe linie moarta la Timisoara

Pardo a tras Rapidul pe linie moarta la Timisoara

FC Timisoara a invins, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rapid, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, desi echipa banateana a evoluat peste 30 de minute in inferioritate …

Rednic: Nu am vrut sa am soarta lui Andone

Rednic: Nu am vrut sa am soarta lui Andone

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza