Ben Stiller şi Owen Wilson, protagoniştii comediei „Zoolander”, au defilat pe podium la Săptămâna modei de la Paris

Apropo.ro / 11.03.2015, 13:00
Ben Stiller şi Owen Wilson, protagoniştii comediei
Actorii Ben Stiller şi Owen Wilson, protagoniştii filmului "Zoolander Manechinul/ Zoolander", şi-au reluat rolurile din această comedie de succes şi au făcut senzaţie pe podiumul de defilare la Săptămâna modei de la Paris, marţi, cu ocazia prezentării celei mai recente colecţii a casei Valentino.
Ben Stiller şi Owen Wilson, interpreţii rolurilor Derek Zoolander şi Hansel, două modele masculine care nu strălucesc prin inteligenţă în filmul „Zoolander”, au purtat cu ocazia prezentării de marţi seară ţinute create special pentru acest moment de casa Valentino, efectuând în timpul defilării numeroase opriri pe podium şi adoptând poziţii amuzante, în semn de omagiu adus comediei din 2001 care a parodiat numeroase aspecte din industria modei, informează Reuters.
 
Foto: AP – Mediafax Foto
 
Episodul de marţi seară de la Paris reprezintă primul moment din campania promoţională a filmului „Zoolander 2”, o producţie a studiourilor Paramount care va fi lansată în februarie 2016. În acest film, Ben Stiller îşi va testa încă o dată talentul regizoral şi va face din nou echipă pe marele ecran cu Owen Wilson şi cu Will Ferrell – care va interpreta rolul designerului egocentric Mugatu, scrie Mediafax.
 
În comedia „Zoolander”, personajul interpretat de Ben Stiller este prins împotriva voinţei sale într-un complot ce vizează asasinarea unui politician de talie internaţională, însă este salvat de Hansel. Filmul a devenit o veritabilă comedie-cult a anilor 2000, graţie replicilor absurde rostite de personajul Derek Zoolander şi a situaţiilor amuzante.