„Bercenarii” vor avea troleibuze pana in centru

De: Dragos Tanase / 19.07.2008, 14:25
In acest week-end, liniile de troleibuze 73, 74 si 76 vor fi inlocuite de linii-naveta, pentru a se lucra la noul tronson Berceni-centru-Baneasa.

In vederea montarii retelei de contact pentru troleibuze in Piata Sudului, in perioada 19 – 20.07.2008 se intrerupe alimentarea cu energie electrica iar linile 73, 74 si 76 de troleibuze se suspenda.

Pentru preluarea calatorilor se infiinteaza urmatoarele linii naveta de autobuze:

Linia naveta 673 care va circula intre ,,Turnu Magurele’’ (cap linie 73) si ,,Piata Sudului’’(cap linii 73, 74, 76 si 242) pe Bd. Alex. Obregia si Str. Serg. Nitu Vasile.

Linia naveta 674 care va circula intre ,,Bd. Alex. Obregia’’ (cap linie 74) si ,,Piata Sudului’’(cap linii 73, 74, 76 si 242) pe Str. Turnu Magurele, Str. Emil Racovita, Str. Serg. Nitu Vasile.

Linia naveta 676 care va circula intre ,,Piata Resita’’ (cap linie 76) si ,,Piata Sudului’’ (cap linii 73, 74, 76 si 242) pe Str. Resita, Str. Izvorul Rece, Str. Nitu Vasile.

Abonamentele eliberate pe liniile 73, 74 si 76 vor fi valabile si pe liniile naveta de autobuze corespunzatoare.

RATB si-a propus extinderea retelei de troleibuz, realizand legatura directa dintre sudul orasului (cartierul Berceni), centrul acestuia (Universitate-Piata Romana-Piata Victoriei) si, mai tarziu, cu zona de nord (Casa Presei Libere-cartierul Baneasa).

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Tramvaie si autobuze peste Biserica Sf. Vineri

Tramvaie si autobuze peste Biserica Sf. Vineri

Mult a fost, putin a mai ramas! Locul unde, pe vremuri, se afla Biserica Sfanta Vineri (demolata abuziv de Ceausescu), “s-a schimbat la fata” pentru Regia Aut…

Traficul din Capitala, monitorizat video de azi

Traficul din Capitala, monitorizat video de azi

Traficul bucurestean a inceput sa fie supravegheat de peste 200 de camere video amplasate in circa 100 de intersectii principale in urma inaugurarii Centrului de Control …

Calea Dudesti se va umple din nou de tramvaie

Calea Dudesti se va umple din nou de tramvaie

Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a caii de rulare de pe Calea Dudesti, incepand cu data de 31.05.2008, liniile 19, 23 si 27 vor reveni pe traseele anteri…

UPDATE: Bucur Obor, acum si cu autobuze in intersectie

UPDATE: Bucur Obor, acum si cu autobuze in intersectie

Ca urmare a crearii conditiilor de circulatie in intersectia Bucur Obor, incepand de astazi, autobuzele liniilor 101 si 143 isi reiau traseele de baza, in ambele sensuri,…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza