Beyonce şi Jay Z, spărgători de nunţi în bikini şi pantaloni scurţi

De: Cătălina Matei / 09.09.2014, 09:36
Beyonce şi Jay Z, spărgători de nunţi în bikini şi pantaloni scurţi
Deşi s-a tot scris în ultima vreme că cei doi urmează să divorţeze, iată că Beyonce şi Jaz Z îşi petrec vacanţa în Italia şi se înţeleg de minune. Zilele trecute, în timp ce se plimbau prin Portofino, cel mai profitabil cuplu din industria muzicală americană a întrerupt… o nuntă.

Conform femalefirst.co.uk, îmbrăcaţi lejer, de plajă, cei doi au decis să intre într-o biserică din Portofino, însă au nimerit peste o nuntă în plină desfăşurare.

La început extrem de miraţi, mirii nu s-au supărat prea tare pe musafirii nepoftiţi şi i-au invitat pe Beyonce şi pe Jay Z să li se alăture celorlalţi nuntaşi.

Foto: Splash News

Chiar au şi glumit pe seama lor, mai bine zis pe seama ţinutelor de “ocazie”. Cântăreaţa purta nişte bikini extrem de coloraţi, peste care îşi pusese o fustă transparentă, de plajă, la care asortase nişte ochelari de soare.

Foto: Splash News

La scurt timp după “incidentul” din Portofino, Beyonce şi Jay Z şi-au continuat vacanţa pe Riviera Franceză, iar din cadrele surprinse de paparazzii nu pare că cei doi sunt pe punctul de a se separa.

Din contră, par mai îndrăgostiţi ca niciodată, iar zvonurile legate de divorţ se pare că au fost doar o strategie de marketing pentru a atrage atenţia asupra turneului pe care cei doi l-au încheiat recent.