Bianca Drăguşanu dezvăluie ce sumă a cheltuit ca să arate aşa!

De: Nicoleta Nicolae / 28.02.2014, 09:33
Bianca Drăguşanu dezvăluie ce sumă a cheltuit ca să arate aşa!
Bianca Drăguşanu a vorbit despre operaţiile estetice pe care le-a făcut pentru a arăta aşa cum şi-a dorit.

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deşi le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural şi costă şi ele în jur de 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de două ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinţii nu i-am schimbat, am faţete pentru că am vrut dinţi foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă şi sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feţei, pomeţii şi bărbia sunt intacte”, a mărturisit Bianca Drăguşanu, la „Wowbiz”.
„Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătăţiri. Atunci nu aveam bani şi m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult şi am zis măcar una să mi-o facă. Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit şi sânii mi s-au lăsat”, a mai spus Bianca.

„Am aluniţe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoţi, ci să le ţii pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenţie. Intervenţia cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeţi că le am pe toate. La picioare am intervenţiile la tibie. Aş vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele şi drumul şi cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să ştii în ce poziţie să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus, iar fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”.
„Cea mai bună investiţie pe care eu am făcut-o în mine este dantura. Am plătit-o în rate pentru că nu aveam de unde să dau. Cei din Timişoara sunt mulţumiţi şi sunt imaginea clinicii aşa că acum banii vin înapoi la mine. Tratamente corporale nu îmi fac, doar masaj anticelulitic acasă”, a mai spus Bianca Drăguşanu în emisiunea Wowbiz.