Bianca Drăguşanu, dezvăluire despre Bote: „Are o relaţie ascunsă”

Apropo.ro / 11.06.2013, 09:53

Bianca Drăguşanu, dezvăluire despre Bote:
Bianca Drăguşanu a vorbit despre relaţia pe care Cătălin Botezatu o are, însă pe care o ţine ascunsă de ochii lumii.

 

Aflată pe canapeaua lui Măruţă, Bianca Drăguşanu a declarat că Botezatu se iubeşte cu o persoană misterioasă, însă nu are de gând să-şi asume relaţia public.
Roşcata l-a sfătuit pe Bote să fie mai îndrăzneţ şi să nu se mai teamă de nimic, căci oamenii din jur nu contează. „Are o relaţie pe care nu vrea să şi-o asume public. Între el şi Anda nu e nimic, pentru că nu are cum. El este foarte sensibil şi iubeşte foarte mult. Dacă e într-o relaţie cu ea de ce nu pleacă într-o vacanţă cu ea? De ce face sărbătorile mereu singur? El are pe cineva, dar nu spune. Asta vă asigur. Nu vreau să spun mai multe despre această persoană, însă acesta este adevărul”,a  declarat Bianca Drăguşanu, la Happy Hour.

 

 

Urmăreşti cu interes lumea celebrităţilor şi le admiri pentru strălucirea cu care păşesc pe covorul roşu?

 

Indrăzneşte să le faci concurenţă!
Participă la concursul nostru şi poţi câştiga unul din cele 5 seturi de cosmetice Himalaya. Fiecare set contine: o mască purificatoare cu extract de Neem, un exfoliant purificator cu Neem pentru faţă şi un gel purificator cu Neem pentru curăţarea feţei.

 

E simplu să participi.
Trimite-ne prin formularul de concurs răspunsul la întrebarea "Care este reţeta ta pentru un look de vedetă?" până pe 6 iunie 2013, iar noi vom premia cele mai inspirate, originale 5 răspunsuri cu câte un set Himalaya.

 

Concursul s-a incheiat câştigătorii sunt:


1. Colceag Mirela
2. David Alexandra
3. Gheorghe Gabriela
4. Sirghi Diana
5. Dobre Iuliana