Bianca Drăguşanu, făcută praf de fani! A recunoscut că a făcut prostii cu Cristea

De: Mioara Tronaru / 08.01.2014, 09:51
Bianca Drăguşanu, făcută praf de fani! A recunoscut că a făcut prostii cu Cristea
Totul a pornit de la o poză postată de Bianca Drăguşanu.


Imaginea are şi un mesaj puternic: “Un prieten plânge atunci când pleci, nu pleacă atunci când plângi”, făcând referire la faptul că Victor Slav s-a mutat de acasă după ce a aflat de infidelitatea soţiei. Luni seara, Bianca Drăguşanu a venit din Paris, iar la patru ore a ajuns şi Adrian Cristea, care fusese şi el în acelaşi loc. Roşcata a recunoscut că a greşit, iar soţul său este hotărât să divorţeze. Fanii par să ţină mai mult cu Victor, din moment ce Bianca a fost cea care a călcat strâmb.

Foto: Facebook

 


“Mda, l-ai părăsit pe Victor, apoi te împaci cu Cristea , apoi îl părăseşti şi pe ăla, şi cu cine te duci dup-aia? “, “Cum sa-i para rau dupa ce a fost in coma la Paris? a fost constienta de urmari , daca o iarta va fi curind cu repetir”, “Esti vinovata si drept urmare trebuie sa platesti pentru greselile tale!De ce te-ai mai maritat cu el? De ce pentru ce atata tam-tam? Meriti cu varf si indesat ceea ce ti se intampla. Am crezut ca veti avea continuitate dar m-am inselat!”, au fost doar cateva dintre mesajele fanilor.

“Nu o mai judecati ca nu toti sunt perfecti. Nu stie nimeni ce este intre ei . Toti isi dau cu parerea, dar nici unul nu stie adevarul. asa se intampla mereu cand se desparte un cuplu stiu sa arunce cu noroi in ei dar nimeni nu spune o vorba frumoasa. BRAVO BIANCA FA CE ITI DICTEAZA INIMA NU CE VOR ALTII. Si daca Victor te iubea nu baga repede divort. Daca el gresea ce se intampla?”, i-a luat apararea un fan.