Bianca Drăguşanu: “O iau pe urmele Monicăi Gabor, îmi voi lua bilet doar dus”

De: Mioara Tronaru / 15.01.2014, 09:38

Bianca Drăguşanu: “O iau pe urmele Monicăi Gabor, îmi voi lua bilet doar dus”
Soţia lui Victor Slav a dat primele declaraţii despre relaţia cu Adrian Cristea.


“Cu Victor încerc să am o relaţie de prietenie. Dacă ne-am certat şi el a decis să divorţăm, asta nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Victor mai are lucruri la mine, mai are şi cheile casei. Eu îl mai iubesc, cred că şi el mă mai iubeşte, însă are un orgoliu mult prea mare şi nu poate trece peste anumite lucruri pe care eu le-am făcut”, a spus Bianca Drăguşanu pentru libertatea.ro.

Cand a venit vorba, însă, despre relaţia cu Adi Cristea, Bianca Drăguşanu a spus. “Oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

Nu doresc nimănui să treaca prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpara bilet de avion doar dus. O să plec, probabil, în SUA, de unde îmi voi coordona afacerile”, a mai precizat Bianca.