Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea, indezirabile pentru Ştefan Bănică

De: Cătălina Matei / 29.10.2014, 10:01
Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea, indezirabile pentru Ştefan Bănică
Deşi în acest moment este ocupat cu “X Factor”, se pare că lui Ştefan Bănică i se va încredinţa un nou show, pe care Antena 1 îl va produce anul viitor”: “American Idol”, varianta românească. Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea sunt în cărţi pentru rolul de coprezentatoare, însă nici una nu este privită cu ochi buni de cântăreţ.

Postul din Băneasa a început deja pregătirile preliminare pentru producţia “American Idol”, a cărei licenţă o deţine de ceva timp. Încă nu s-a ales un titlul pentru varianta românească, iar în acest moment există discuţii asupra prezentatorilor. Potrivit enational.ro, se ştie sigur că Ştefan Bănică este cap de afiş, însă acesta are o problemă în ce priveşte coprezentatoarele.

Foto: PRO TV

Iniţial, fosta doamnă Slav a reprezentat prima alegere a producătorilor, dar Ştefan Bănică refuză categoric să-şi asocieze imaginea cu Bianca Drăguşanu.

Foto: Antena Stars

Următoarea propunere pe listă este Andreea Mantea, cea care a înregistrat audienţe foarte bune cu show-ul “Burlăciţa”. Însă nici bruneta nu este deloc pe placul juratului de la “X Factor”. Motivul? Tot nepotrivire de imagine.

Până când se vor pune la punct detaliile noului format de la Antena 1, Ştefan Bănică repete de zor pentru tradiţionalele sale concerte de Crăciun pe 12 şi 13 decembrie, care vor avea loc la Sala Palatului.