Black Sails: cranii şi steaguri de piraţi la Paramount Channel. Un nou serial în exclusivitate în 2015.

De: Nicoleta Nicolae / 06.12.2014, 09:00
Black Sails: cranii şi steaguri de piraţi la Paramount Channel. Un nou serial în exclusivitate în 2015.
Începând cu 10 ianuarie va avea loc premiera exclusivă a Black Sails la Paramount Channel.

Black Sails este un serial de aventură cu piraţi produs de Michael Bay, bine cunoscutul regizor al unor filme precum Armageddon sau Transformers, dar şi producătorul super producţiei Teenage Mutant Ninja Turtles. Serialul poate fi considerat un succesor al faimoaselor serii istorice precum The Borgias, The Tudors sau serialul de fantezie Game of Thrones. Seria Black Sails care duce privitorii în într-o altă lume, plină cu scene de violenţa şi sex, vine în România pe 10 ianuarie.

Black Sails, serialul premiat cu două premii Emmy, a debutat în 2014 şi a fost creat de Jonathan E. Steinbers şi Robert Levine. Show-ul este o continuare a romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson. 

Serialul spune povestea Căpitanului Flint, cel mai inteligent şi de temut pirat din vremurile sale, care îl ia în echipa sa pe John Silver. Ameninţaţi cu extintia pe toate planurile, aceştia luptă pentru supravieţuirea Insulei New Providence, un paradis desfrantat plin de piraţi, prostituate şi hoţi, un loc definitit atât de ideile iluminate, cât şi de brutalitatea izbitoare.

Serialul produs de Michael Bay are toate elementele la care ne aşteptam: este plin de scene de luptă pe mare, scene de sex, femei pirat extram de sexy, piraţi macho, acţiune şi răsturnări de situaţie. Rolurile principale sunt jucate de către actori în ascensiune precum Toby Stephen, în rolul lui Captain Flint, cunoscut şi pentru participarea sa în filmul Die Another Day. Căpitanul Charles Vane este adus la viaţă de către Zach McGowan care recent a jucat în celebrul film Dracula Untold. Episoadele au fost regizate de către Neil Marshall, Clark Johnson sau Alik Sakharov, cunoscut pentru seriale precum The Sopranos, Game of Thrones sau The Shield.

Black Sails a fost atât de popular în US încât sezoanele doi şi trei au fost comandate în avans. Telespectatorii din România mai au foarte puţin timp de aşteptat pentru cel de-al doilea sezon pentru că este programat pentru difuzare la începutul verii 2015.

 Nu rata o aventură extraordinară cu Black Sails, doar la Paramount Channel, începând cu 10 ianuarie 2015.