Blue Control – o soluţie atât de necesară în era digitală

De: Cristiana Trifu / 29.01.2020, 12:01
Blue Control - o soluţie atât de necesară în era digitală
Smartphone-urile, tabletele, computerele, televizoarele şi dispozitivele GPS emit lumină albastră. Blue Control oferă confortul şi protecţia necesare într-o lume digitală!

Ai calculat vreodată câte ore petreci pe săptămână în faţa ecranelor dispozitivelor digitale? Cifrele sunt îngrijorătoare pentru mulţi dintre noi. Expunerea îndelungată la ecranele digitale poate conduce la suprasolicitarea, oboseala ochilor şi chiar insomnie.

Tratamentele antireflex pentru stilurile de viaţă digitale asigură o vedere mai relaxată şi o sănătate oculară mult mai bună pe termen lung, protejând ochii de milioanele de particule microscopice care “atacă” ochii.

Tocmai de aceea, Hoya a creat Blue Control -un tratament de protecţie care reduce lumina albastră emisă de ecrane digitale. Este soluţia optimă pentru un număr mare de utilizatori care intră în contact cu ecranele digitale pe tot parcursul zilei, inclusiv studenţi, gameri, tineri profesionişti, personal de birou şi copii. Pe lângă protecţia ochilor, stratul protector oferă un contrast mai ridicat şi o experienţă de vedere mai relaxată.

Mai mult, cercetările arată că atunci când devin conştienţi de efectele dăunătoare ale luminii albastre, 78% dintre clienţi consideră mai atractive lentilele de control al luminii albastre.

Avantajele aplicării unui astfel de tratament pentru lentilele ochelarilor tăi sunt: stratul de protecţie funcţionează ca un filtru asupra luminii albastre împiedicând suprasolicitarea şi oboseala oculară, reduce strălucirea şi beneficiezi de o vedere mult mai relaxată, îmbunătăţeşte contrastul,  claritatea şi ai parte de o percepţie a culorilor mult mai bună.

Pentru mai multe informaţii poţi contacta departamentul Serviciu Clienţi Hoya Lens România la numărul de telefon +40372642701 sau poţi cere detalii prin formularul de contact, chiar aici.