Boc vede PDL in viitorul Guvern

Apropo.ro / 22.07.2008, 15:16
Boc vede PDL in viitorul Guvern
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca va demisiona imediat dupa alegerile generale in cazul in care se va forma un viitor guvern fara democrat-liberali.

Emil Boc a declarat ca va demisiona din functie dupa alegerile generale in cazul in care se va forma un viitor guvern fara democrat-liberali.

"Daca nu duc, in calitate de presedinte, PDL la guvernare, demisionez in secunda doi cand se formeaza un guvern fara PDL. Principalul meu angajament este sa duc PDL la guvernare si sunt convins ca partidul are si resursele umane pentru a avea un premier care sa duca partidul la guvernare, cu o echipa de ministri performanta, cu un program de guvernare care sa ofere credibilitate in ochii romanilor", a declarat Boc.

El mentionat ca nu are in vedere, in momentul de fata, varianta ocuparii unei functii de premier.

Presedintele PDL a adaugat ca va lua "cele mai bune masuri" in vederea atingerii acestui obiectiv. Printre acestea se numara alegerea unui premier capabil sa fie un "motor" al campaniei electorale si cu credibilitate in castigarea alegerilor.

Citeste declaratiile lui Emil Boc la Mediafax

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

ANI se apuca de treaba!

ANI se apuca de treaba!

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au demarat o ancheta in cazul unui senator care ar avea "o avere importanta" in strainatate, a afirmat asear…

Domnul Bold a plecat in treaba lui

Domnul Bold a plecat in treaba lui

Comisia de disciplina a municipalitatii a propus ieri demiterea arhitectului sef al Capitalei, Adrian Bold, primarul Sorin Oprescu semnand aseara decizia de eliberare din…

Iliescu nu mai candideaza la parlamentare

Iliescu nu mai candideaza la parlamentare

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu anunta, pe blogul sau, ca nu va ma candida la alegerile parlamentare, explicand ca, de unul singur, intr-un colegiu, nu are nici…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza