Bodo de la Proconsul: “Loredana mă completează!”

Redacția / 17.01.2015, 10:00
Bodo de la Proconsul: “Loredana mă completează!”
Bodo de la Proconsul şi soţia lui, Loredana, se pregătesc să devină părinţi în toată regula. Cuplul a înfiat în mare secret doi copii, doi frăţiori, cărora le oferă dragoste necondiţionată. Se pare că actele de adopţie sunt în plină desfăşurare şi până la definitivarea lor, cei doi soţi nu pot oferi detalii despre băieţii lor. Până atunci însă ne spun cum se înţeleg! Iată cum o descrie Bodo pe Loredana!
Foto: Facebook
 
 
Bodo, tu şi Loredana, soţia ta, sunteţi acum un cuplu împlinit din toate punctele de vedere?
 
Da, suntem un cuplu împlinit. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu tot ce ne-am dorit şi suntem recunoscători şi mulţumitori pentru asta.
 
 
–  Ţi-ai schimbat religia din anul 2010. Cum te simţi acum? Ai regrete că ai făcut acest lucru?
 
Nu mi-am schimbat religia. M-am născut într-o familie de creştini şi eu sunt în continuare creştin. La fel ca înainte cred în Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu. Pentru că în România creştinii neoprotestanţi sunt trataţi ca şi sectanţi, acest lucru fiind total greşit, unii apropiaţi sunt sigur că m-au judecat, dar am prieteni şi apropiaţi care au înţeles că credinţa nu constă în moaşte, în parastasuri sau pomeni.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cum îţi place s-o descrii pe soţia ta, Loredana?
 
Este o soţie credincioasă, iubitoare, frumoasă, care mă completează.
 
Care este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care i-ai făcut-o de când sunteţi împreună?
 
De când suntem împreună nu există cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. Am ales ca în fiecare zi să-l onorez şi să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru soţia pe care mi-a dat-o.
 
Dar cea mai frumoasă vacanţă de cuplu pe care aţi avut-o până acum?
 
Atâta timp cât suntem împreună orice vacanţă este perfectă.
 
–  Care este secretul succesului trupei Proconsul?
 
Nu este un secret al succesului, există doar muncă multă, încredere în ceea ce facem, o echipă care ne ajută şi bunătatea lui Dumnezeu.
 
 
Foto: Facebook
 
 
–  Cum a fost anul 2014 pentru trupa Proconsul?
 
A fost un an foarte bun. Am avut un turneu pe litoral cu apa care îţi echilibrează viaţă şi avem un sfârşit de an care se anunţă la fel de bun.
 
–  Au existat vreodată neînţelegeri între membrii trupei, atât de mari încât să vreţi să destrămaţi Proconsul?
 
Au existat momente şi nu puţine în cei 16 ani de când suntem împreună ca şi Proconsul, dar se pare că Dumnezeu a vrut să rămânem împreună.
 
 
Dana Popa