Bolnav de COVID-19, Elton John și-a anulat două concerte din turneul de adio

De: Ana Obretin / 26.01.2022, 10:44
Bolnav de COVID-19, Elton John și-a anulat două concerte din turneul de adio

Starul muzicii pop Elton John a anunțat pe contul său de Instagram că a fost diagnosticat cu COVID-19 și a anulat două concerte programate în Dallas, în sudul Statelor Unite, în cadrul turneului său mondial de adio. Show-urile erau programate marți și miercuri.

„Din fericire, sunt complet vaccinat și am primit un rapel, iar simptomele mele sunt ușoare, așa că mă simt încrezător că voi putea să susțin spectacolul de sâmbătă”, a transmis artistul în vârstă de 74 de ani.

„Este întotdeauna o mare dezamăgire să amân concertele (…), dar vreau să asigur securitatea mea și a echipei mele”, a explicat el.

CITEȘTE ȘI: Elton John, Chad Smith și Yo-Yo Ma, pe albumul de coveruri Metallica lansat de Miley Cyrus

Fosta soţie a lui John a încercat să se sinucidă în luna de miere

Elton John – peste 300 de milioane de discuri vândute

Superstarul cu ținute excentrice și-a început turneul de adio, Farewell Yellow Brick Road, în 2018, plănuind peste 300 de show-uri în trei ani în întreaga lume, înainte ca acesta să fie întrerupt din cauza pandemiei. În septembrie 2021, Elton John a lansat „The Lockdown Sessions”, un nou album compus în întregime din colaborări cu artiști tineri.

Cântărețul și-a amânat, de asemenea, turneul pe care urma să îl reia în octombrie 2021, cu trei luni, din cauza unei intervenții chirurgicale la șold. S-a întors pe scenă în ianuarie.

Autorul unor hituri ca „I’m Still Standing”, „Your Song”, „Crocodile Rock”, Elton John a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume și a susținut peste 3.500 de concerte. Un film despre viața sa, „Rocketman”, a fost lansat în 2019.

CITEȘTE ȘI: Elton John acuză de ipocrizie Vaticanul, care „nu binecuvântează uniunile gay”

Foto: Profimedia Images