Botezatu, într-o stare deplorabilă! Concediat şi suspectat de o tumoră la creier

De: Mioara Tronaru / 30.01.2014, 07:00

Botezatu, într-o stare deplorabilă! Concediat şi suspectat de o tumoră la creier
Problemele de sănătate l-au trimis din nou pe Cătălin Botezatu pe patul de spital.

Marţi seara, după ce a postat un mesaj pe Facebook prin care a anunţat că trece prin momente dificile, designerul a fost internat la o clinică privată din Turcia. Potrivit Libertatea.ro, creatorul de modă a ajuns singur la clinică, de unde ,probabil şi mesajul în care se plângea că prietenii l-au abandonat.

Surse din preajma designerului susţin că acesta a ajuns la capătul puterilor, în principal din pricina problemelor profesionale pe care le are cu Antena 1. “Cătălin nu şi-a prelungit contractul cu trustul la care a activat atâţia ani. Bote a fost anunîat că nu va mai face parte din proiectul “Burlacul” pe care l-a prezentat de la început, fiindcă s-a ales un nou moderator. El este Bogdan Vlădău, ultimul star din show, cel care a învăţat multe de la designer, iar acum producătorii îl vad perfect pentru acest rol!”, a povestit un prieten de-al lui Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Potrivit adpm.ro, designerul, aflat la o clinică din Turcia, a fost supus unor analize amănunţite atât la cord, cât şi la creier, fiind suspectat de o tumoră la creier. Temerile lui Cătălin Botezatu au apărut după ce, în ultima vreme, s-a simţit tot mai rău, acesta fiind motivul pentru care a vrut să afle ce este în neregulă cu inima lui, fără a banui că ar mai putea avea şi alte probleme.