Brad Pitt a amendat înjurăturile de pe platourile de filmare

Apropo.ro / 04.07.2013, 12:53
Brad Pitt a amendat înjurăturile de pe platourile de filmare
Mireille Enos, care a interpretat rolul sotiei lui Brad Pitt in filmul “World War Z”/”Ziua Z: Apocalipsa”, a marturisit reporterilor de la revista People ca actorul, care venea adesea cu copiii sai la filmari, era pur si simplu exasperat de faptul ca echipa era, in multe situatii, destul de sloboda la gura.

“Brad a hotarat sa existe pe platourile de filmare un borcan pentru injuraturi. Daca cineva injura de fata cu copiii, trebuia sa puna o lira in borcan. Trebuie sa recunoastem – copiii astia au plecat bogati acasa!”, a mai spus Mireille Enos.

Actorul in varsta de 49 de ani s-a straduit sa creeze pe platouri o atmosfera cat mai distractiva  pentru copii, fie ai lui, fie cei implicati in filmari. “Brad e un barbat ca oricare altul si se poarta foarte natural cu copiii. Cu fetele care le-au interpretat pe fiicele noastre in > s-a jucat, a spus tot felul de povestioare amuzante si a facut fel de fel de trucuri magice”, isi aminteste Mireille Enos.

Maddox, fiul adoptiv al lui Brad Pitt, a avut si el o mica aparitie in “World War Z”. “Era un zombie care pana la urma e impuscat. Nu stiu ce spune asta despre felul meu de a-mi creste copiii! Insa ei sunt innebuniti dupa lucrurile astea si pana la urma asta e tot ce ma intereseaza”, spune Brad Pitt.