Brad Pitt a cumpărat o motocicletă de 37.000 de dolari pentru un cascador

De: Cătălina Matei / 23.06.2014, 11:28
Brad Pitt a cumpărat o motocicletă de 37.000 de dolari pentru un cascador
Pasionat de motoare, actorul în vârstă de 50 de ani a achiziţionat, de curând, un model rar de Harley-Davidson, care a costat 37.000 de dolari. Însă Brad a cumpărat preţioasa motocicletă pentru un prieten a propiat, un cascador.

Extrem de generos şi de atent la problemelor celor apropiaţi, Brad Pitt a fost marcat de drama prin care a trecut unul dintre cascadorii cu care a lucrat de+a lungul timpului. Acesta şi+a pierdut casa în urma unui incendiu devastator, caare i-a distrus, printre altele, şi un model rar de motocicletă: Harley-Davidson VLD, din 1936. Pentru că era o piesă de colecţie, repsectivul model era ţinut doar în garaj şi nu avea asigurare.

”În momentul în care a auzit vestea, Brad a angajat pe cineva să caute peste tot în lume un astfel de model. L-a găsit în Germania, iar Brad a semnat un cec, a aranjat ca motocicleta să-i fie transportată cascadorului acasă, împreună cu un bilet pe care a scris că ştie cât de mult a iubit motorul respectiv şi că a vrut doar să-l ajute”, a precizat o sursă din anturajul actorului pentru National Enquirer.

Foto: Hepta