Brad Pitt – interzis în China, dar are liber la reclame

Apropo.ro / 07.05.2013, 11:15
Brad Pitt – interzis în China, dar are liber la reclame
După ce i-a fost interzis accesul pe teritoriul Chinei, pentru că a jucat în filmul ”Şapte ani în Tibet”, se pare că Brad Pitt are acces totuşi la televiziunea chineză. Actorul ar fi semnat la începutul acestui an un contract pentru a aparea într-o serie de reclame pentru producatorul de automobile Cadillac, destinată pieţei chineze.

Conform Eonline.com, contractul ar avea o valoare de 3 milioane de dolari, iar prima reclamă a fost filmată în Los Angeles. Modelul pentru care Brad face reclamă este Cadillac XTS, o limuzină de lux.

 

În ultima vreme, Brad a demonstrat că este adeptul maşinilor verzi. Dacă la început a avut o Toyota Prius, partenerul de viaţă al Angelinei Jolie şi-a îndreptat atenţia spre BMW şi a ales modelul ecologic Hydrogen 7, o maşină verde în ediţie limitată a producătorului german. Modelul respectiv se afla printre cele mai scumpe modele BMW, cu un preţ de pornire de 118.000 de dolari.

 

Însă, una dintre cele mai neobişnuite maşini pe care actorul le-a achiziţionat de-a lungul timpului a fost una… de jucărie! Şi nu pentru el, ci pentru partenera sa de viaţă şi copiii lor. Brad a dat 75.000 de lire sterline pentru ”Noody Car”, maşinuţa unui personaj celebru de desen animat.

 

 

 

Tags: