Brad Pitt şi Angelina Jolie îl aşteaptă pe Moş Crăciun în Australia

De: Cătălina Matei / 06.12.2013, 00:00
Brad Pitt şi Angelina Jolie îl aşteaptă pe Moş Crăciun în Australia
După ce în ultima vreme au fost despărţiţi din cauza filmărilor de pe continente diferite, iată că Brad Pitt şi Angelina Jolie se vor reuni de Crăciun. Împreună cu cei şase copii ai lor, cuplul de aur al Hollywood-ului îşi vor petrece Sărbătorile în Australia.

Conform publicaţiei ”Us Weekly”, vacanţa celor doi va începe din 18 decembrie, chiar în ziua în care Brad va împlini 50 de ani. Actorul tocmai a încheiat filmările la ”Fury”, aşa că va zbura în Australia, unde soţia sa, Angelina Jolie, regizează pelicula ”Unbroken”.

Şi tot pe continentul australian, familia Jolie-Pitt îşi va petrece şi Crăciunul, alături de cei şase copii: Maddox (12 ani), Pax (10 ani), Zahara (8 ani), Shiloh (7 ani) şi gemenii în vărstă de 5 ani, Vivienne şi Knox.

 

”S-au obişnuit să petreacă Sărăbătorile oriunde au de filmat”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru ”Us Weekly”.

 

În ultima perioadă, din cauza programului încărcat al părinţilor – Brad a filmat în Marea Britanie, iar Angelina în Australia – cei şase copii ai cuplului au tot călătorit între cele două locaţii cu un avion privat, pe care Brad l-a achiziţionat tocmai pentru ca cei mici să poată petrece căt mai mult timp cu ei, indiferent de angajamentele pe care le au.