Brenciu îşi schimbă look-ul: poartă fustă şi pantofi cu toc

De: Cătălina Matei / 18.04.2014, 09:00
Brenciu îşi schimbă look-ul: poartă fustă şi pantofi cu toc
Pentru ediţia din 19 aprilie a emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, Horia Brenciu a abordat o ţinută mai specială. Artistul a fost nevoit să-şi pună fustă, pantofi cu toc şi să danseze Gangnam Syle.

Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits nu vor să se mai aşeze la masa juriului, în emisiunea “Te cunosc de undeva!”, până ce Horia Brenciu nu îndeplineşte câte o poruncă din partea fiecăruia. Şi nici Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi nu mai vor să prezinte emisiunea şi-l vor lăsa pe Horia să prezinte şi să jurizeze de unul singur show-ul transformărilor.

Dacă la început se ţine tare şi crede că se va descurca perfect fără nici un fel de ajutor, după primul moment special al serii, cel al surorilor Bambi, Brenciu cedează şi începe să-i roage pe colegii săi să-şi reia locurile şi atribuţiile pe scenă. Aceştia însă îi pun condiţii: să-şi pună fustă, pantofi cu toc şi să danseze pe ritmuri de Gangnam Style.

Cum va face faţă Brenciu acestei situaţii incomode, vedeţi sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, numai la „Te cunosc de undeva!”.