Britney Spears are un nou iubit! Se întâlneşte cu producătorul Charlie Ebersol

Apropo.ro / 05.11.2014, 17:14
Britney Spears are un nou iubit! Se întâlneşte cu producătorul Charlie Ebersol
Britney Spears nu a stat prea mult singură după despărţirea de David Lucado. Starul pop se întâlneşte deja cu un alt bărbat, în braţele căruia şi-a găsit liniştea de câteva săptămâni!
Potrivit E! News, vedeta în vârstă de 32 de ani ar fi la începutul unei relaţii cu producătorul şi scriitorul Charlie Ebersol, fiul veteranului producător TV şi coproducător al show-ului  “Saturday Night Live”, Dick Ebersol. Se pare că cei doi se întâlnesc deja de câteva săptămâni.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„S-au întâlnit prin intermediul prietenilor”, a declarat  o sursă pentru E! News, despre Spears şi Ebersol. „El este cel mai dulce tip şi se bucură că încep să se cunoască unul pe celălalt. Amândoi sunt foarte fericiţi, se distrează şi se simt bine împreună. Este doar începutul, deci nu ştim dacă va deveni o relaţie serioasă, dar deocamdată ei se distrează de minune împreună”.
 
Începutul de relaţie cu Charlie Ebersol vine pentru Britney Spears la doar două luni după despărţirea vedetei de fostul ei iubit, David Lucado. Cântăreaţa şi Lucado au început să se întâlnească în 2013. Înainte de relaţia cu David Lucado, Britney Spears a fost logodită, mai mult de un an de zile,  cu  Jason Trawick . Cei doi au rupt logodna în ianuarie 2013.
 
În ceea ce priveşte viaţa amoroasă a lui Charlie Ebersol, acesta  a avut relaţii cu Maria Sharapova şi Sophia Bush.