Bruce Willis va juca cu o “actriţă vampir” în următorul film al regizorului Woody Allen

Apropo.ro / 11.03.2015, 11:14
Bruce Willis va juca cu o “actriţă vampir” în următorul film al regizorului Woody Allen
Actorii Bruce Willis, Kristen Stewart şi Jesse Eisenberg vor interpreta rolurile principale în următorul film al regizorului american Woody Allen.
Acest lungmetraj nu are deocamdată un titlu, dar producătorii săi au anunţat deja că pelicula va fi lansată pe marile ecrane în anul 2016. Scenariul filmului este învăluit la rândul său în mister, cineastul american fiind renumit, de altfel, pentru faptul că nu dezvăluie presei prea multe detalii despre proiectele sale în derulare, informează allocine.fr.
 
Înainte de începerea filmărilor pentru acest lungmetraj, Woody Allen este ocupat cu postproducţia următorului său film, „Irrational Man”, cu Joaquin Phoenix şi Emma Stone, care va fi lansat în 2015.
 
Potrivit Mediafax, pentru Bruce Willis şi Kristen Stewart – recompensată recent la gala premiilor César – acest lungmetraj va reprezenta prima lor colaborare cu regizorul Woody Allen.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
De altfel, Kristen Stewart are parte de o carieră din ce în mai interesantă după încheierea francizei „Amurg”. După „Clouds Of Sils Maria”, actriţa americană a jucat în 2014 alături de Julianne Moore în „Still Alice” şi, apoi, în „Camp X-Ray”, noul film de Kelly Reichardt.
 
Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” şi „Şacalul”. Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune „Greu de pensionat 2/ Red 2”.
 
Woody Allen a realizat peste 48 de filme într-o carieră de 58 de ani şi este cunoscut pentru personajele sale nevrotice şi comice, devenite o veritabilă marcă personală şi care sunt adeseori interpretate chiar de el.