Brutăriile Paul sărbătoresc 125 de ani de tradiţie franţuzească

Apropo.ro / 30.05.2014, 15:47
Brutăriile Paul sărbătoresc 125 de ani de tradiţie franţuzească
Brutăriile Paul „Maison de Qualité fondée en 1889” aniversează anul acesta 125 de ani de tradiţie în arta panificaţiei şi patiseriei.

De-a lungul timpului, produsele Paul au adus consumatorilor din întreaga lume gustul Art de Vivre à la Française: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Cu această ocazie, în România, clienţii Paul se vor bucura de oferte speciale şi surprize delicioase.

„Paul este o afacere de familie începută în anul 1889 de soţii Mayot din dorinţa de a-i face pe francezi să redescopere apetitul pentru pâinea bună. În anul Expoziţiei Universale de la Paris, în care marea atracţie era Turnul Eiffel, Charlemagne Mayot a deschis prima brutărie în nordul Franţei, iar de atunci, din generaţie în generatie, urmaşii săi au preluat şi au dezvoltat reţeaua Paul în întreaga lume”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Cu ocazia aniversării celor 125 de ani de la înfiinţare, până pe 30 iunie, în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, fiecare ecler cu ciocolată, vanilie sau cafea va avea un  preţ special de 5.5 lei în zilele de luni, marţi şi miercuri. În restul zilelor săptămânii, la două eclere cumpărate, clienţii vor primi un al treilea gratis.