“Burlăciţa” de la Antena 1, terorizată noapte de noapte cu telefoane indecente

Apropo.ro / 14.07.2014, 12:35
“Burlăciţa” de la Antena 1, terorizată noapte de noapte cu telefoane indecente
De când participă la “Burlăciţa”, show-ul de la Antena 1, Andreea Mantea nu-şi mai găseşte liniştea.
A vrut să-şi caute fericirea, dar în ultima vreme a ajuns să fie terorizată, primind nenumărate telefoane agresive şi obscene.
Andreea Mantea crede că  e posibil ca unul dintre foştii concurenţi de la “Burlăciţa” să fie în spatele  acestei situaţii.
 
Andreea Mantea
Foto: Publimedia – Victor Ciupuliga
 
Potrivit Wowbiz, nu toţi concurenţii care au participat la acest show au avut o imagine bună. Unii dintre aceştia au avut probleme cu legea, alţii au fost eliminaţi din competiţie din cauza limbajului neadecvat şi au devenit insistenţi.
“Andreea trăieşte un adevărat coşmar. În fiecare seară este sunată, de pe un număr ascuns, de un individ care îi spune tot felul de grozăvii, de la înjurături până la discursuri obscene şi pline de violenţă verbală. Degeaba îi inchide Mantea telefonul, individul este insistent şi o apelează la nesfârşit”, a  povestit o apropiată de-a vedetei pentru Wowbiz.ro.
 
De aceea, Andreea Mantea nu se simte acum prea bine, fiind supărată şi plângând din cauza faptului că nu găseşte o soluţie rapidă pentru a rezolva această problemă.  Ea îl bănuieşte chiar pe un fost concurent al emisiunii de la Antena 1, pe care l-a eliminat pe motiv că a vorbit vulgar şi neadecvat.