„Burlacul” Andrei a făcut cunoştinţă cu pretendentele în Portugalia

Apropo.ro / 15.12.2014, 13:34
„Burlacul” Andrei a făcut cunoştinţă cu pretendentele în Portugalia
Primele filmări pentru cel de-al V-lea sezon al show-ului “Burlacul” de la Antena 1, care va fi difuzat din ianuarie, au avut loc în Portugalia.

Lui Andrei Andrei, „Burlacul” de la Antena 1, filmările pentru cel de-al V-lea sezon al show-ului, al cărui protagonist este, l-au purtat într-o ţară care i-a plăcut atât de mult, încât îşi doreşte să-şi petreacă acolo o parte din viaţă. „Am mai fost în Portugalia, dar doar la Lisabona şi nici nu am prea avut timp să vizitez oraşul”, povesteşte Andrei. „După cele văzute şi trăite în cadrul show-ului „Burlacul”, simt că trebuie să petrec o bună parte a vieţii mele acolo, şi nu e doar părerea mea, multe persoane alături de care am filmat au spus acelaşi lucru”, declară „Burlacul”.

Foto: Antena 1

Aşadar, cele 20 de concurente care intră în show cu speranţa că îl vor cuceri pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai momentului au şansa să se bucure de o destinaţie exotică în plină iarnă. Doar 10 dintre ele, alese chiar de Andrei, se vor întrece însă în ritualuri de seducţie în superba ţară din Peninsula Iberică şi vor avea parte de clipe romantice, aventuri şi momente intime.

Povestea începe în Lisabona, capitala ţării şi totodată principala atracţie turistică. Competiţia se înăspreşte cu fiecare ediţie în parte, iar concurentelor li se vor testa limitele şi hotărârea de a câştiga întreaga atenţie a lui Andrei.

Porto este următorul oraş unde „Burlacul” şi pretendentele lui vor admira oraşul, vor asculta muzică fado şi vor degusta faimoasele vinuri, care vor face cu siguranţă ca apropierea dintre ei să fie mai uşoară.

Ultima destinaţie din acest periplu al iubirii este Algarve, sudul exotic al Portugaliei. Concurentele care vor reuşi să ajungă până în acest punct al show-ului vor trăi momente intense alături de Andrei, pentru a-l convinge definitiv că ele sunt ceea ce-şi doreşte.