Cabral a ajuns de urgenţă la spital. A mâncat din pateul cumpărat pentru… câinele familiei!

Apropo.ro / 04.09.2014, 17:40
Cabral a ajuns de urgenţă la spital. A mâncat din pateul cumpărat pentru… câinele familiei!
Cabral a avut parte de o experienţă culinară canină! Fără să vrea, bineînţeles!
Prezentatorul  TV a avut o zi extrem de agitată, cu multe drumuri de făcut, care s-a terminat, însă, cu o masă “copioasă”.
 
Cel puţin aşa s-a gândit el, după ce a ajuns acasă şi a găsit pe masa din bucătărie o pâine, doi ardei şi un tub de pateu de ficat cu trufe. Pentru că nu a apucat deloc să mănânce, s-a aşezat la masă şi a început să înfulece cu poftă!
 
Foto: Publimedia – Paul Diaconu
 
După ce a mâncat pe săturate, un mesaj pe care l-a primit de la soţia lui, Andreea, l-a făcut să ajungă direct la… spital! Nu de alta, dar a aflat cu stupoare că pateul de ficat din care s-a înfruptat cu atâta poftă a fost cumpărat pentru câinele familiei.
 
Cabral a simţit brusc că i se face rău şi a plecat imediat la spital pentru a fi consultat de un doctor. A fost norocos pentru că, după ce a râs pe săturate de păţania sa, medicul, un prieten de-al lui, l-a anunţat că nu are ce să păţească, fiind în afara oricărui pericol.
 
“Mi-am făcut două sendvişuri serioase în care am mai pus şi nişte brânză sărată din frigider… a ieşit o simfonie, nu altceva!”, a povestit Cabral pe blogul lui.
 
“Brusc mi-a suit tot stomacul în gât! – Pateu de câine?! Cu trufe?! Ce să caute trufele în pateul de câine?! Şi ce să caute pateul de câine pe masă, lângă pâinea mea?! Şi cum să mănânc eu aşa ceva?!”, a mai scris vedeta.