Cabral a plecat cu soţia în Zanzibar

Apropo.ro / 27.01.2015, 15:27
Cabral a plecat cu soţia în Zanzibar
Exoticul Cabral a ajuns deja în Africa de Sus. Vedeta se pregăteşte acolo pentru reality-show difuzat de PRO TV,“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, blockbuster-ul internaţional care sparge recorduri de audienţă şi îi va avea gazde pe el şi Bobonete.
Cunoscutul actor şi prezentator de televiziune nu a plecat singur în Zanzibar, ci alături de soţia sa, Andreea. Până când va începe emisiunea, cei doi se bucură de experienţa africană. Andreea şi-a făcut pe mâna dreaptă un tatuaj semipermanent cu henna, care o va ţine preţ de două săptămâni, iar Cabral i-a trimis fiicei sale, Inoke, primul mail cu impresii din Tanzania, pe care, dealtfel, l-a făcut şi public pe blogul său.
 
 
Foto: andreeapatrascu.ro
 
“Am ajuns aici, totul bine, frumos-frumos dar oamenii sunt tare săraci.Cu un ochi râzi pentru peisajele superbe, cu celălalt te amărăşti pentru sărăcia în care se chinuie oamenii de aici. Cam murdărel pe alocuri, exotic, cu totul altfel decât la noi. Iar peisajele sunt… fabuloase!”, a scris Cabral pe blog.
 
 
“ “Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” este genul de proiect care face valuri. Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toţi cei implicaţi, de la prezentatori şi echipă şi până la concurenţi. Deja suntem în priză, avem multe de pus la punct, dar suntem foarte optimişti pentru că echipa cu care plecăm peste mări şi ţări este una de profesionişti. Desigur, născut şi crescut fiind în Berceni… mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele şi mergătoarele africane. Cu toate că aparenţele te-ar putea înşela, eu sunt făcut să supravieţuiesc în Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungle africană!”, a mai spus Cabral.
 
“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va fi în primul rând un test de supravieţuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viaţă somptuos pentru o experienţă extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Întreaga perioadă participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Participanţii trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungle africană, îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi.