Cabral, dorinţe şi tradiţii de Sărbători

De: Nicoleta Nicolae / 24.12.2013, 07:00
Cabral, dorinţe şi tradiţii de Sărbători
Cabral, prezentatorul “Poveştirilor de noapte” şi emisiunii “Casa Ibacka”, difuzate de postul ACASĂ va avea parte de un Crăciun de poveste, daca va dori “nefasta” să gătească. Dacă nu, Cabral a găsit soluţia perfectă atât pentru Crăciun cât şi pentru Revelion. Detalii imediat!

Unde veţi petrece Crăciunul anul acesta?

Ca de obicei, în familie. Nu plecăm pe nicăieri, Crăciunul este momentul în care ne transformam toţi ori în părinţi, ori în copii, şi- atunci e bine să fii alături de familie.

Ai început deja „goana după cadouri”?

Aşa devreme?! Eu stau relaxat până pe 23, şi- apoi intru în vrie, în panică, şi-o iau de nebun pe străzi cu disperarea în suflet. Am tot sperat că mă maturizez şi eu şi să reuşesc să fac treaba asta din timp… nu merge şi basta!

Ce anume se regăseşte pe lista Moşului anul acesta?

Linişte şi pace. Asta i-am scris pe listă, să fie cu linişte în familion, cu pace între prieteni. După un an întreg de alergătură în insingurarea problemelor, măcar de sărbători să reuşim să ne liniştim, să ne regăsim ritmul, să respirăm şi noi ca oamenii, nu ca ogarii după sprint…

 Care este cea mai dragă amintirea a ta din copilărie legată de Crăciun?

Sunt ceva ani în urmă… mi-aduc aminte cum i-am luat Artemisei, sor-mea, o păpuşă care- i plăcea foarte mult. A fost atât de fericită c- a buşit- o plânsul…

 Cum va arăta meniul de Crăciun?

Dacă nefasta are chef de gătit… va arăta foarte bine, cu de toate! Dacă nu… va arăta după cum vor dori cei la care mergem în vizită!

 Dar de Revelion, unde veţi petrece?

Încă nu ne-am hotărât, cred că vom păţi la fel ca în fiecare an… vorbim cu toată lumea, vrem să le facem pe toate, apoi ne hotărâm în ultima secundă la o variantă, oricare. Da- i bine şi- aşa, până acum ne-a ieşit bine…

 Ce superstiţii legate de Noaptea dintre ani cunoşti?

Chiloţi roşii, bani în buzunare, pupatul de sub vâsc, mâna dreaptă sus şi stânga în buzunar, urat din inimă fiecarui om din jur şi ascultat urările lor cu atenţie.

 Care este cea mai mare dorinţă a ta în 2014?

Mă crezi că nu ştiu? Până la o anumită vârstă visam la cai verzi pe pereţi, ne dorim chestii mari şi impresionante… apoi începem să ne dorim linişte, un ritm decent de muncă… cred că cel mai mult îmi doresc ca-n 2014 să ne fie toată familia şi prietenii bine. Că-n  rest… cu voia lui Dumnezeu le-om rezolva pe toate!