Cabral, Laura Cosoi şi iubita lui Marius Moga – combinaţia de vară de la PRO TV

De: Cătălina Matei / 16.07.2014, 17:15
Cabral, Laura Cosoi şi iubita lui Marius Moga - combinaţia de vară de la PRO TV
Din 28 iulie, PRO TV dă startul show-ului “Trăieşte-ţi vara”, o emisiune interactivă, care va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 17.30, de pe plaja din Mamaia.

Cabral şi Laura Cosoi vor fi gazdele show-ului. Talentaţi, efervescenţi şi extrem de carismatici, Cabral şi Laura vor avea invitaţi pe care îi vor provoca să participe la activităţi şi concursuri zilnice pe litoralul Mării Negre.

Foto: PRO TV

Vedetele prezente vor fi puse în situaţii inedite, fiind nevoite să se cazeze la hoteluri de 1*, respectiv 2* şi să supravieţuiască cu zece lei pe zi. La rândul lor, turiştii norocoşi vor fi răsplătiţi cu cazare în resorturi hoteliere de 5*, cina alături de familiile lor în restaurante de lux şi participarea la petreceri exclusiviste.

Provocările vedetelor nu se opresc aici. Ele vor lua parte la cele mai nebuneşti activităţi: îşi vor testa abilităţile în diverse sporturi nautice şi vor fi puse în faţa unor probe la care nu se aşteaptă, demonstrându-şi atât calităţile artistice, cât şi cele personale. Evident, surprizele se vor ţine lanţ până la finalul verii.

În acelaşi timp, emisiunea va acoperi toate evenimentele interesante de pe litoral, de la nord la sud, precum petrecerile din cluburi, festivaluri şi concerte, cele mai în vogă prezentări de modă sau concursuri de frumuseţe, toate relatate de reporterul special, Bianca Lăpuşte, care este, totodată, şi actuala iubită a lui Marius Moga.

Foto: PRO TV

“Mă bucur mult că vara aceasta voi face, împreună cu Cabral, valuri la mare. Va fi o emisiune estivală unde voia bună şi distracţia vor fi punctele cheie. Vom avea o mulţime de surprize pentru telespectatori, invitaţi de seamă, reportaje speciale, muzică de calitate şi astfel sunt convinsă ca cele cinci săptămâni petrecute pe malul marii vor trece pe nesimţite. De-abia aştept şi nu uita…Trăieşte-ţi vara!”, se arată entuziastă Laura.

 “De la emisiunile prezentate de mine am avut întotdeauna o pretenţie clară: aceea ca oamenii care le urmăresc să se simtă bine, să se distreze, să râdă din plin. Într-o lume tristă, fiecare zâmbet este important! Aşa că Trăieşte-ţi vara va fi o emisiune de vară, relaxantă, veselă, cu invitaţi mulţi, o emisiune de vacanţă care va vorbi despre vacanţă, cu toate lucrurile incluse în ea… plajă, femei frumoase şi bărbaţi bine, sporturi extreme, party-uri, gadgeturi şi jocuri de apă şi nisip, toate într-o avalanşă de bună dispoziţie!”, mărturiseşte Cabral, pregătit să dea startul show-ului.

Echipei “Trăieşte-ţi vara” i se va alătura şi Florin Scripcă, cunoscut drept Chef FOA, noul membru al juriului MasterChef.  Acesta se va urca pe cea mai cunoscută ambarcaţiune de agrement din România, velierul Adornate şi va porni într-o excursie culinară pe Marea Neagră.  Va cobori, pentru a munci cot la cot cu pescarii de la pitoreştile cherhanale apărute pe mal, va merge în Delta Dunării pentru a afla secretele din bucătărie ale lipovencelor, dar şi în satele de tătari din Dobrogea. Chef FOA va găti reţete inedite, folosind numai ingrediente şi produse locale reinventate în combinaţii moderne, fresh şi sănătoase.  Vom face cunoştinţă, astfel, cu măiestria talentatului bucătar, iar toate aceste momente vor fi difuzate în rubrica permanentă din cadrul emisiunii.

Foto: PRO TV

George Buhnici le dă o vacanţă… activă pasionaţilor de IT&C. Rubrica „I like IT” se mută la mare, sub cerul liber. Telespectatorii vor rămâne conectaţi la trendurile tehnologice şi vor afla tendinţele în materie de gadgeturi cu ajutorul unor experimente mai puţin obişnuite.

Foto: PRO TV

“Trăieşte-ţi vara” promite să aducă publicul în mijlocul celor mai fierbinţi locuri ale verii, unde muzica, distracţia, gadgeturile şi mâncarea bună fac echipă cu vedetele.