Cacealmaua lui Becali! (Prosport)

Apropo.ro / 02.03.2009, 09:02
Cacealmaua lui Becali! (Prosport)
Gigi Becali a dezvaluit ca toata povestea legata de vanzarea Stelei a fost doar un bluf, scrie Prosport.

Gigi Becali a dezvaluit ca toata povestea legata de vanzarea Stelei a fost doar un bluf.

Gigi Becali a declarat ieri: "A fost doar un joc, o distractie. Steaua e viata mea, daca renunt la echipa e ca si cum as renunta la viata mea. Daca te iei dupa Nati Meir, ar fi zburat si porcii! El este doar un pacalici. Eu am vorbit cu investitorul si i-am spus ca oameni ca Nati Meir vor numai sa-i ia banii. Ii dai un deget si iti ia toata mana”.

Desi Nati Meir sustine ca „Shon Mekyten este unul dintre cei mai mari milionari pe care-i are poporul evreu in America”, pe site-ul oficial al companiei SteelFrameHousing, pe care misteriosul miliardar sustine ca o patroneaza, un anume „Shon M” apare doar ca reprezentant al firmei in Israel, nicidecum ca proprietar. Mekyten sustine ca detine in Statele Unite o avere de peste 4 miliarde de dolari.

Cum a aparut povestea legata de vanzarea Stelei

Povestea legata de vanzarea Stelei a aparut vineri, cu cateva ore inaintea meciului Steaua-FC Vaslui. Daca initial a negat zvonul, Gigi Becali a admis intr-un final ca se va intalni ca misteriosul om de afaceri dornic sa cumpere cel mai titrat club din Ronania.

Shon Mekyten a fost prezent la meciul Steaua-FC Vaslui, si a declarat ca va face o oferta pentru preluarea Stelei, in valoare de de 50 milioane euro, si ca va aduce jucatori de talie mondiala la echipa, precum Robbie Keane.

Sambata a avut loc intalnirea dintre cei doi, iar Gigi Becali a recunoscut ca a primit o oferta pentru 50% din actiuni, insa tot el va decide la Steaua.  In scurt timp Becali a refuzat oferta, motivand ca atat el, cat si familia sa, sunt foarta atasati de Steaua.

Nati Meir

Duminica, Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa lui Nati Meir, cel care l-a adus in Romania pe investitorul israelian, recunoscand totodata ca toata povestea a fost doar un joc.

Â