Cadourile Jim Jam pentru aprilie

De: Mioara Tronaru / 01.04.2013, 17:03
Cadourile Jim Jam pentru aprilie
În luna aprilie, micii telespectatori de la Jim Jam au distracţia asigurată! Aici, îi aşteaptă noi aventuri palpitante şi pline de umor.

Prietenii mei animalele

În fiecare zi, de la orele 09.50, 13.30 şi 17.00

Descoperiţi lumea alături de Prietenii mei animalele. Această serie educativă îi învaţă pe copii lucruri interesante despre viaţa sălbatică, valorile morale şi importanţa familiei. Emisiunea le prezintă copiilor multe specii de animale prin intermediul unui pui din sălbăticie. Aici copiii vor face cunoştiinţă cu koala, fluturi, elefanţi, căluţi de mare şi pinguini.

 

Vremea poveştilor: Bob Constructorul – Scrambler în ajutor

Sâmbătă, 6 aprilie, de la orele 11.00 şi 18.00

Bob şi echipa sa trebuie să construiască o sală de concerte pentru o sărbătoare foarte importantă. Dar peste noapte în Sunflower Valley a nins foarte mult şi toată lumea a rămas blocată. Pentru că Scoop nu poate debloca drumurile, Bob va trebui să anuleze petrecerea. Oare dacă toţi membrii echipei vor fi uniţi, vor reuşi să construiască sala de concerte? Cu siguranţă, vor reuşi!

 

Lumea lui Eric Carle

Duminică, 7 aprilie, şi sâmbătă, 13 aprilie, de la orele 11.00 şi 18.00

Cinci dintre cele mai populare şi mai iubite povestiri ale lui Eric Carle prind viaţă, cu ajutorul animaţiei, a culorilor şi a muzicii plăcute, care îi vor purta pe copii într-o călătorie magică. Cele cinci povestiri sunt: Eu văd un cântecel; Tati, dă-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flămândă; Greieraşul cel foarte tăcut.

 

Pingu – Familia merge la nuntă

Duminică, 14 aprilie, şi sâmbătă, 20 aprilie, de la orele 11.00 şi 18.00

Este o zi importantă pentru Pingu şi familia sa! Ei au primit o invitaţie la nunta unui verişor şi i-au cumpărat acestuia un cadou de nuntă extravagant: un aspirator cu telecomandă. Pingu şi sora sa, Pinga, se hotărăsc să testeze aspiratorul dar nu prea reuşesc. Astfel, cei doi provoacă un adevărat haos printre invitaţii de la nuntă. Cine va salva oare ziua şi va face ca nunta să continue?

 

Iarna prin sălcii

Duminică, 21 aprilie, şi sâmbătă, 27 aprilie, de la orele 11.00 şi 18.00

Fiţi alături de personajele acestei poveşti, care trebuie să îndure o iarnă foarte friguroasă. Mole se aventurează afară şi se pierde, în timp ce Tod este dus înapoi la închisoare, dar reuşeşte din nou să scape. El se întoarce acasă, dar îşi găseşte locuinţa inundată şi apoi aceasta arde din temelii. În timp ce se gândea la pierderea sa, Toad primeşte o scrisoare misterioasă de la Rat. Se va schimba oare norocul lui Toad? Şi oare Mole se va întoarce acasă cu bine?

 

Vântul prin sălcii

Duminică, 28 aprilie, şi sâmbătă, 4 mai, de la orele 11.00 şi 18.00

Mole şi Rat se află la un picnic pe malul râului. Rat arată către Pădurea Sălbatică, spunând că niciun locuitor de pe malul lacului nu ar vrea să locuiască acolo. A doua zi, Mole se aventurează singur în Pădurea Sălbatică, care este şi mai înfricoşătoare decât şi-a imaginat. Va reuşi oare să găsească drumul înapoi spre casă? Toad este condamnat la 20 de ani de închisoare dar, printr-o deghizare vicleană, reuşeşte să scape. Va ajunge oare Toad în siguranţă înapoi la prietenii săi?