Camelia Potec este devastată! În clubul Colectiv, a murit omul care i-a adus medalia de aur

De: Nicoleta Nicolae / 03.11.2015, 09:10

Camelia Potec este devastată! În clubul Colectiv, a murit omul care i-a adus medalia de aur
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, este distrusă de durere. Unul dintre oamenii din staff-ul ei, cel cu care a colaborat atunci când a obţinut medalia de aur la Olimpiada de la Atena din 2004, a pierit în incendiul produs la clubul Colectiv.

Costi Ignat era angajat al Institulului Naţional de Cercetare pentru Sport. Un om dedicat profesiei sale, chiar dacă unii colegi sau prieteni îl considerau un tip rebel datorită pasiunii sale pentru muzica heavy-metal. Avea cercul lui de prieteni, de ”metalişti” şi cânta în formaţia „Monarchy Band”. Destinul a făcut ca el să se afle vinerea trecută în clubul groazei din Bucureşti. A murit acolo. Cameliei Potec, campioană olimpică la nataţie în 2004, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, nu-i vină să creadă că omul cu care s-a pregătit şi pe care-l cooptase în staff-ul ei nu mai este în viaţă.

„Era dedicat profesiei. Îi plăcea mult ceea ce făcea. Eu mă pregăteam cu el în fiecare zi, timp de o oră, pe simulator. La un moment dat am mers împreună cu el, cu maseorul meu şi cu antrenoarea mea, într-un cantonament centralizat, în Franţa. Îmi aduc aminte că la iniţiativa lui ne-am dus să vedem o etapă din Turul Franţei la ciclism. Era un mare iubitor al sportului. Despre pasiunea lui pentru muzica heavy-metal am aflat târziu. Nu am fost la nici un concert de-al lui… Era un tip familist…. Peste tot unde mergeam era cu soţia lui, Cristina… Doamne, nici nu am puterea să o sun! Este o nenorocire fără margini. Am pierdut un prieten!”, a ţinut să declare Camelia Potec pentru Spynews.ro.