Cameron Diaz s-a dat cu un caiac gonflabil într-un studio de televiziune (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 17.07.2014, 08:00
Cameron Diaz s-a dat cu un caiac gonflabil într-un studio de televiziune (VIDEO)
Aflată în plină campanie de promovoare a noului său film ”Sex Tape”, actriţa americană este prezentă în foarte multe emisiuni TV. Şi nu pierde nicio ocazie de a se distra la maximum, chiar şi atunci când trebuie să se dea cu caiacul prin platourile de filmare!

Zilele trecute, Cameron Diaz a fost invitată în emisiunea ” The Tonight Show”, unde a participat la o cursă mai puţin obişnuită de… caiace. Prezentatorul show-ului, Jimmy Fallon, a provocat-o pe actriţă să se ia la întrecere pe un circuit ca în parcurile de distracţie. Cei doi au urcat fiecare în câte un caiac gonflabil, prevăzut cu rotiţe pentru a se deplasa, şi au pornit în cursă.

Foto: Splash News

Cei doi au avut de trecut şi pe lângă nişte obstacole inedite, printre care un eschimos care a arunca cu somoni în ei sau  un urs panda care dansa de zor.

.

Cât despre noul film în care joacă Cameron Diaz, “Sex Tape”, actriţa a reununţat la inhibiţii şi a decis să le arate fanilor ce are ea mai bun. În filmul „Sex Tape”, ea si partenerul ei încearcă să scape de monotonia din cuplu şi să se filmeze în timp ce fac sex. Acestea sunt scenele în care Cameron a decis să apară mai sexy ca niciodată în film. „Mergeţi la cinema! O să vedeţi tot. Şi eu şi partenerul meu apărem goi în film. Este un rol şi l-am tratat cu seriozitate”, a declarat ea jurnaliştilor de peste Ocean.