Când Botezatu descoperă celulita, cad capete!

Apropo.ro / 30.01.2015, 12:11
Când Botezatu descoperă celulita, cad capete!
Show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”,  ce va debuta pe 7 februarie, la Kanal D,  i-a pus pe concurenţi  în situaţia de a renunţa la haine şi a defila în costum de baie în faţa juraţilor emisiunii.
Proba costumului de baie a fost şi prima care i-a confruntat pe aspiranţii la celebritate cu teamă de a apărea dezbrăcaţi în public. 
 
“Proba costumului de baie e decisivă pentru că abia acum poţi vedea multe defecte…Descoperi celulita, vergeturile, se pot vedea tot felul de cicatrici, concurenţii nu mai pot ascunde nimic!”, spune Cătălin Botezatu.
Juraţii au fost uneori foarte categorici când au dat verdictul, considerând că o atitudine fermă, chiar dura din partea lor, le va fi de folos concurenţilor pe viitor. 
 
Foto: Kanal D
 
“E prea grasă pentru un model. E dur spus, dar trebuie spus”, a comentat Hennesey, în timp ce Laurent Tourette insistă că tânăra din faţa lui nu are ce să caute pe podium.
 
“Pe plajă nu am probleme, dar aici mi s-a strâns inima. Nu sunt perfectă, dar ştiu că am şanse să ajung departe dacă fac puţin sport. Nu am mai fost până acum în situaţia asta… Sunt prea duri ”, a comentat una dintre concurentele respinse.
 
Show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu” începe pe 7 februarie, la Kanal D, şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:30. Filmări şi shootinguri spectaculoase, probe ieşite din comun, stângăcii, emoţii uriaşe, dorinţa de afirmare, pasiune, dar şi ura, toate acestea sunt ingredientele care fac din “Supermodels by Cătălin Botezatu” o experienţă  intensă, de neratat!  Concurenţii, fete şi băieţi, aleşi în urma preselecţiilor, vor avea de străbătut un drum anevoios, dar şi plin de strălucire, alături de mentorul lor – Cătălin Botezatu. Din Juriul emisiunii fac parte, alturi de Cătălin Botezatu, celebrii fotografi Gabriel Hennessey, Marius Bărăgan şi hair stylistul de top Laurent Tourette.