Candelaria Molfese – “Serialul Violetta va rămâne una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea”

De: Nicoleta Nicolae / 09.07.2015, 12:08
Candelaria Molfese – “Serialul Violetta va rămâne una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea”
Candelaria Molfese, interpreta Camillei în serialul original Disney Channel “Violetta”, mărturiseşte că trăieşte cea mai frumoasă parte a vieţii ei. La 24 de ani, călătoreşte prin toată lumea alături de colegii ei de serial, cântă, dansează şi are o mulţime de fani. Pe 2 septembrie, o putem admira live, în cadrul concertului Violetta Live 2015, de la Arena Naţională. Până atunci, Candelaria ne-a răspuns prin telefon la câteva întrebări.

– După trei sezoane de succes, serialul “Violetta” s-a terminat. Cum te-ai simţit în ultima zi de filmare?

Am fost foarte emoţionată, după trei ani de zile, noi, cei care am lucrat la serial, am devenit o familie. S-a plâns mult.

 

– Cât de mult semeni cu personajul tău din serial, Camilla?

Ei bine, acest rol a fost prima mea experienţă actoricească. Camilla şi cu mine nu semănăm deloc, în realitate, dar mi-a plăcut foarte mult să joc un personaj care e atât de diferit de mine – mi-a dat posibilitatea să fac lucruri pe care nu le-aş face în viaţa reală.

 

– În comparaţie cu personajul tău, Camilla, care este stilul tău vestimentar?

O, nu avem nimic în comun. Adică, îmi place să adopt stilul glam – de aceea şi este atât de amuzant să joc un rol diferit.

– Care sunt secretele tale de beauty?

Îmi place la nebunie să mă machiez, iar mascara nu-mi lipseşte niciodată de pe gene. De asemenea, iubesc accesoriile şi acord o atenţie specială îngrijirii mâinilor.

 

– Cât de mult s-a schimbat viaţa ta de când ai devenit faimoasă?

Principalul lucru care s-a schimbat este că acum lumea mă recunoaşte pe stradă. În rest, sunt la fel de apropiată de familia mea şi am acelaşi grup de prieteni.

 

– Cum este în turneu, poţi să ne spui o întâmplare amuzantă?

A, când sunt în turneu ne rătăcim adeseam prin hoteluri. Odată, am ajuns cu toţii la etajul greşit şi nu ştiam de ce nu putem intra în camere. De asemenea, ne facem mereu farse unul altuia. Mie îmi place să-i fac farse lui Jorge Blanco (n.r. interpretul lui Leon din “Violetta”), dar nici el nu pierde nicio ocazie să-şi ia revanşa.

 

– Daca ai putea fi altă persoană, cu cine te-ai „schimba”?

Nu, nu mi-aş schimba viaţa de acum pentru nimic în lumea asta. Am 24 de ani, călătoresc prin toată lumea, îmi iubesc familia, îmi iubesc viaţa. Totul este grozav.

 

–  În realitate, eşti prietena bună cu Martina Stoessel?

Suntem prietene foarte, foarte bune, petrecem o grămadă de timp împreună. Martina este o fată foarte frumoasă şi bună şi este grozav să lucrez împreună cu ea.

 

– Crezi că, peste 10 ani, ţi-ar plăcea să vizionezi din nou serialul „Violetta”?

Da, desigur, mi-ar plăcea la nebunie să văd din nou „Violetta”. La urma urmei, serialul este o parte a vieţii mele, una dintre cele mai frumoase experienţe de până acum.