Care este secretul tenului Laurei Cosoi? Află ce face vedeta cu gheaţa!

Apropo.ro / 09.01.2015, 13:20
Care este secretul tenului Laurei Cosoi? Află ce face vedeta cu gheaţa!
Laura Cosoi ştie ce trebuie să facă pentru a avea un ten fără cusur.
Vedeta a dezvăluit câteva dintre trucurile sale de frumuseţe pe blogul său, pentru că a fost întrebată adesea cum se întreţine. Un lucru e sigur! Fără măşti miraculoase şi lifting! 
 
“Secretul tenului meu este: că nu am niciun secret! Nu sunt înnebunită după tratamentele cosmetice, nu vânez ultimele apariţii în materie de lifting, nu aplic măşti miraculoase în care nu cred. Acord o deosebită importanţă etapei de curăţare a tenului, îl demachiez şi apoi folosesc pentru îndepărtarea completă a imputităţilor o peria rotativă. Mai mult decât atât, atunci când îmi simt tenul obosit îl răcoresc cu câteva cuburi de gheaţă şi aplic un ulei hidratant (de măsline sau macadamia). Sunt însă momente când simt nevoia să-mi răsfăţ tenul, pregătindu-l pentru sezonul rece – în cazul de acum – sau pentru cel cald. Tot ce îmi doresc este o curăţare normală a tenului şi un masaj care să mă relaxeze complet”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.
 
Foto: Facebook
 
Pe 2 ianuarie, Laura Cosoi a împlinit 33 de ani şi şi-a aniversat ziua de naştere în Bucureşti în compania familiei şi a prietenilor. Şi anul acesta va începe pentru vedetă cu o frumoasă vacanţă exotică alături de iubitul său.