Carmen Brumă a născut un băieţel de nota 10! Mircea Badea: “Sunt epuizat!”

De: Cătălina Matei / 15.05.2014, 09:12
Carmen Brumă a născut un băieţel de nota 10! Mircea Badea: “Sunt epuizat!”
Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, a născut miercuri seară, natural, ea aducând pe lume un băiat.

 

 „Ora 22.34. S-a născut. Ambii ok. 3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai târziu că notele de zece nu-i folosesc la nimic”, a scris Mircea Badea pe

 

Carmen Brumă a ajuns la spital în jurul prânzului. Prezentatoarea TV îşi pregătise însă bagajele pentru maternitate de acum câteva săptămâni. „37 de ani. Nu ştiu dacă îmi petrec ziua la maternitate sau acasă”, scria pe Facebook Carmen Brumă, în urmă cu cinci zile.

 

 În urmă cu trei zile, tot ea scria, pe aceeaşi reţea socială: „41 de săptămâni. Vasilica 2014 rezistă!!!”. Ieri însă, a venit timpul!

Vedeta se simte acum destul de bine,  deşi s-a chinuit mai bine de 15 ore să nască natural.

Pe de altă parte, Mircea Badea a stat cu mari emoţii pâna caând Carmen a adus pe lume băieţelul.

„Sunt epuizat pentru că am stat  într-o tensiune nervoasă îndelungată pentru că nu aveam veşti proaspete despre ce se întâmpla în sală. A durat şi nu a fost uşor. Naşterea a fost naturală pentru ca aşa şi-a dorit Carmen. L-am văzut de departe pe fiul meu şi pe ea la fel, părea ok era volubila, vorbea cu doctorii şi asistentele. Nu ştim încă detalii şi nici ce nume va avea. Îmi imaginez că s-a chinuit foarte rău. În ultimele 36 de ore am dormit două ore şi ea la fel, însă eu n-am trecut prin contracţii”, a spus Mircea Badea la Antena 3.