Carmen Negoiţă, de la -15 grade la +35 de grade!

De: Nicoleta Nicolae / 10.01.2015, 06:00
Carmen Negoiţă, de la -15 grade la +35 de grade!
După un an de muncă asiduă pentru cele două proiecte ale sale, fashion blogul personal şi restaurantul raw vegan Rawyal, Carmen Negoiţă a reuşit să îşi o mult aşteptată vacanţă într-o destinaţie exotică.

Carmen a lăsat în urmă gerul din România şi, de la -15 grade câte erau în momentul plecării, a aterizat în Panama, în America Centrală, la +35 de grade Celsius. O climă cum nu se poate mai bună pentru plajă şi pentru ţinute lejere, de vară, aşa cum preferă să poarte.

În Panama, Carmen Negoiţă are ocazia să întâlnească specialişti în gastronomia raw vegan de la care învaţă noi secrete şi reţete sănătoase şi delicioase, proaspete, neprocesate termic. Ocazie tocmai bună pentru a-şi aprofunda cunoştinţele în acest domeniu fascintant.

Carmen şi-a alucat însă timp atât pentru bronzat, pe renumita plajă Gorgona, cât şi pentru a descoperi atracţiile spectaculoase din zona tropicală. A traversat munţii până în Boquette, unde a luat parte la un festival de Jazz şi a făcut rafting pe râu.

Apoi, a urcat pe vulcanul Baru, cu o altitudine de aproape 3500 de metri. La Finca Dracula a avut ocazia să viziteze un parc cu peste 2000 de specii de orhidee şi păsări rare, un adevărat paradis exotic de care s-a îndrăgostit.

“Am început noul an cu o energie şi un optimism incredibil. 2014 a fost un an foarte bun, dar foarte obositor pentru mine. Ajunsesem să nu dorm cu nopţile şi eram extrem de obosită. Aveam nevoie de această vacanţă şi, chiar dacă am zburat 37 de ore, am schimbat trei avioane, efortul a meritat. Suntem ca în paradis aici. M-am reîncărcat cu energie. Îmi doresc să avem cu toţii un 2015 bogat în proiecte, cu multe satisfacţii, în care să gândim frumos şi să ne respectăm unii pe ceilalţi. În plus, mi-am propus să mănânc şi mai sănătos, astfel că pregătesc multe reţete raw vegan care să înlocuiască alimentele cu care ne-am obişnuit până acum şi care nu sunt tocmai benefice pentru organism”, declară Carmen Negoiţă.