Carmen Negoiţă, look androgin la o petrecere cu ştaif

De: Nicoleta Nicolae / 13.12.2013, 10:00
Carmen Negoiţă, look androgin la o petrecere cu ştaif
Fashion blogger-ul Carmen Negoiţă i-a surprins pe cei prezenţi la petrecerea aniversară Damat Tween, desfăşurată joi seară la Băneasa Shopping City, cu un look androgin, provocator şi sexy.

Carmen Negoiţă a adoptat o ţinută de inspiraţie masculină, îmbrăcând un costum negru, cămaşă albă cu papion imprimat, singurul element de culoare fiind pantofii roşii.

“Îmi place să mă joc cu stilurile, iar la acest eveniment dedicat în special bărbaţilor am adoptat un look androgin. Am purtat un costum negru, cu pantalon scurtat deasupra gleznei, o cămaşă albă imprimată cu papion negru şi un sacou slim fit. Singurele elemente feminine au fost geanta şi pantofii roşii, care au fost şi pata de culoare a ţinutei. Aceşti pantofi lungesc piciorul şi conturează silueta”, declară Carmen Negoiţă. Fashion bloger-ul iubeşte stilul androgin şi consideră că o femeie poate fi extrem de sexy îmbrăcată în haine bărbăteşti.

“Dacă o femeie are atitudinea potrivită, atunci poate să fie extrem de sexy şi în haine bărbăteşti. Marlene Dietrich este un astfel de exemplu şi a fost o sursă de inspiraţie pentru mine atunci când mi-am ales ţinuta. Cred că orice femeie trebuie să aibă în garderobă o cămaşă albă şi un sacou bărbătesc, cambrat. Combinaţiile care pot ieşi sunt uluitoare. Pentru ca look-ul androgin să fie complet recomand şi schimbarea coafurii. Am folosit gel pentru ca părul să stea lipit de cap şi l-am coafat în stilul anilor ’20”, spune Carmen Negoiţă.