Carmen Negoiţă, vacanţă incredibilă în Venezia Nordului

De: Nicoleta Nicolae / 21.04.2015, 07:00
Carmen Negoiţă, vacanţă incredibilă în Venezia Nordului
Carmen Negoiţă a petrecut zile de neuitat în Belgia, alături de copiii săi, Ingrid şi Harry, dar şi de mama şi de sora ei. Cu toţii au vizitat capiatala Bruxelles, dar şi oraşe mai mici de pe litoralul ţării.

Printre acestea şi Bruge, superbul oraş medieval, supranumit Veneţia Nordului întrucât se află întins pe numeroase canale de apă. În Bruge, Carmen Negoiţă a vizitat centrul oraşul şi s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirând casele superbe, grădinile înverzite şi bisericile vechi de peste o mie de ani. Printre acestea, şi celebra catedrală în care se află, conform legendei, câteva picături din sângele lui Iisus Hristos.

Pasiunea ei pentru modă s-a regăsit şi în vestimentaţiile pe care le-a purtat de-a lungul vacanţei. În fiecare zi Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare dată atenţia celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat şi pe căpitanul vasului cu care a navgat pe apele oraşului. Acesta i-a propus chiar să îi facă cunoştintă cu fiul lui, un barbat tânăr, chipeş, de profesie avocat.

„Mi s-a părut tare haios momentul. Mi-a spus că sunt deosebită şi că îi place modul în care mă îmbrac şi că ar vrea să îmi facă cunoştinţă cu fiul lui. Eu am zâmbit politicos şi i-am spus că îi mulţumesc pentru intenţie, dar că nu sunt interesată momentan de a avea o relaţie. El a continuat să insiste arătându-mi, în timp ce navigam pe apă, câteva case frumoase din jur, care erau de vânzare, şi unde ne-am putea muta împreună. Era un domn foarte haios, dar politicos în acelaşi timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat rămas bun şi mi-a spus că abia aşteaptă să revenim în Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniţi”, ne-a povestit Carmen Negoiţă.

Cunoscuta fashionistă a colindat tot oraşul admirând clădirile frumoase şi grădinile pline de verdeaţă şi de flori. S-a plimbat, alături de familia ei, cu trăsura casă de cai, a vizitat muzeele din oraş, s-a urcat în cel mai înalt turn de unde să admire întreaga privelişte şi, bineînţeles, a gustat din delicatesele de ciocolată realizate de localnici.

„Este un loc de o frumuseţe aparte. Este atât de special! Timpul parcă stă în loc, te umpli de bucurie şi linişte interioară. Are un cu totul alt ritm şi cred că oricine ajunge în Belgia ar trebui să îl viziteze. Este la doar o oră distanţă de Bruxelles cu trenul sau cu maşina”, adaugă Carmen Negoiţă.