Carmen Tănase şi Bebe Cotimanis, implicaţi într-o relaţie amoroasă

De: Cătălina Matei / 12.12.2013, 11:46
Carmen Tănase şi Bebe Cotimanis, implicaţi într-o relaţie amoroasă
După ce au jucat împreună în “Lacrimi de iubire”, unde au format un cuplu efervescent şi carismatic, Carmen Tănase şi Bebe Cotimanis trăiesc din nou o poveste de dragoste plină de surprize în telenovela muzicală care va avea premieră în curând, la Acasă TV.

Cei doi actori mărturisesc că întotdeauna au colaborat excepţional, iar reîntâlnirea de pe platourile de filmare de la “O nouă viaţă” le-a adus bucurie şi emoţie: “Bebe este un actor disciplinat, îşi face temele acasă şi mi le face şi mie din când în când. În afară de faptul că este fermecător este şi foarte răbdător, iar cu mine nu este uşor”, mărturiseşte Carmen Tănase.

“Este o întâlnire pe care mi-am dorit-o şi mi-o doresc întotdeauna. Carmen este una dintre cele mai mari actriţe cu care am jucat”, subliniază Bebe Cotimanis.

Despre Mara, personajul pe care îl interpretează Carmen Tănase, se poate spune că renaşte din cenuşa. Este o mamă care le da curaj copiilor ei să îşi asume decizii importante, o femeie care e hotărâtă să îşi refacă viaţa sentimentală. Totdata, vrea să demonstreze că şi pe plan profesional poate fi eficientă şi îşi lansează propria afacere: “Mara nu este scutită de probleme nici acum, cum nici viaţa nu ne scuteşte de probleme, dar face faţă. Nu aşteaptă să-i rezolve alţii problemele, pentru că nici nu prea mai are cine să i le rezolve. Însă ea hotărăşte că e timpul să lase necazurile deoparte şi să înceapă o viaţă mai activă pentru a-i ajuta pe copii. Face apel la experienţa ei de viaţă ca orice mamă, îi îndrumă, însă le laşa lor alegerea finală. Se întâmplă şi un episod mai romantic în viaţa ei, ceea ce îi dă un nou impuls, o surpriză speram plăcută pentru cei care privesc”.

 

Pe Bebe Cotimanis telespectatorii îl vor revedea în rolul lui Traian. Pentru a-i îndeplini o ultimă dorinţă fiicei sale, aceea de a-i cunoaşte pe membrii LaLa Bând, el a fost capabil să-i sechestreze pe tineri, ceea ce l-a costat libertatea: “Este un personaj puternic şi slab, dur şi sensibil totodată, un personaj care trece prin evenimente greu de bănuit a fi posibile în viaţa unui singur om. Îşi întâlneşte dragostea târziu şi îi este în teamă în fiecare moment să nu o piardă”.

În urma dispariţiei fiicei sale, Traian a trăit o mare dramă, ceea ce l-a schimbat enorm. E dornic să ajute pe toată lumea şi vrea să devină un sprijin pentru copiii cu dezabilitati şi fără posibilităţi, în numele fetiţei lui şi de aceea înfiinţează fundaţia LaLa Nation.