Câştigătorii Campaniei Reward Your Idol, la concertul Rihannei din New York!

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2016, 14:10

Câştigătorii Campaniei Reward Your Idol, la concertul Rihannei din New York!
Lansată la sfârşitul anului trecut sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol s-a adresat tuturor tinerilor iubitorilor de muzică care îşi doresc acces la toate piesele din lume şi care sunt totodată fani ai celor mai importanţi artişti internaţionali.


 

Aceştia au avut de urmat trei paşi simpli pentru a se înscrie gratis în campania Reward Your Idol desfăşurată sub hashtag-ul #whymusicmatters, în timp ce premiile au inclus o excursie de vis pentru un participant şi un prieten la New York, sute de alte cadouri minunate, dar şi multe premii muzicale.


 
Ajunsă la final, Campania Reward Your Idol şi-a desemnat premiaţii! Astfel, Ionuţ Apostu a fost marele câştigător al campaniei Reward Your Idol şi alături de prietena sa, Laura s-a bucurat de o experienţă absolut aparte! Cei doi au câştigat marele premiu, care a constat într-o excursie de vis în New York, SUA. Mai mult, cei doi au avut şansa de a alege să se afle în public la orice concert şi-au dorit, iar tinerii au optat pentru concertul artistei Rihanna.
Desfăşurat la Barclays Center din Brooklyn, NY, concertul cameleonicei Rihanna a depăşit aşteptările celor doi tineri, în timp ce eclecticul oraş New York le-a oferit o aventură de neuitat. „Concertul Rihannei a fost extraordinar! Povestind acum despre asta, mi se pare ca a fost un vis, insa cand ma uit la poze imi dau seama ca a fost pe bune. Multumim Reward Your Idol pentru weekend-ul de neuitat!“, povesteste Ionuţ Apostol entuziasmat.
 
Campania Reward Your Idol este un program educational, dezvoltat de Asociatia Industriei Muzicale din Romania în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, in scopul popularizarii serviciilor muzicale legale si a facilitarii consumului de muzica din surse licite. Prima campanie Reward Your Idol a fost realizata de catre Universal Music Romania in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti si Asociatia Industriei Muzicale din Romania (AIMR). Alina Eremia, Fly Project, Sore, Adi Despot, Giulia, Deepcentral au fost doar cativa dintre artistii romani care au acceptat provocarea Reward Your Idol.